Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Markoolios kupp i direktsändningen – Peter Settman helt ställd

02 sep, 2022, 16:30 
AvIbraheem Alsalman

Ingen hade förväntat sig detta!

Annons
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!Brand logo
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!

Kristallen är över för i år. Under torsdagskvällen var det glitter och glamour när pris inom tv-branschen delades ut. David Hellenius och Renée Nyberg vann det prestigefyllda priset årets programledare. Andra som kammade hem statyetter var ”Young Royals”, ”Spökjakt” och ”Alla mot alla”.

– Otroligt tacksam, säger Renée Nyberg, som tidigare vunnit priset två gånger.

Tittarnas favoritprogram blev Spökjakt, ett pris Joakim Lundell kammat hem tre gånger. Årets tv-personlighet blev ingen mindre än Benjamin Ingrosso.

– Tack, tack, tack. Jag hade aldrig kunnat ens drömma om att ha en sån här! sa Ingrosso i sitt tacktal.

Under kvällen, som alltså kryllade av kändisar och glädje, så passade man på att hylla Lasse Åberg genom att dela ut hederspriset. Förra året var det Malou von Sievers som fick priset.

Annons

Malou skulle även dela ut priset i går, men det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig. Tanken var att hon skulle stå bredvid kollegan och legendaren Bengt Magnusson. Duon var de två första programledarna att leda Nyhetsmorgon när programmet startade 1992, då hette det Gomorrn.

Markoolios kupp i direktsändningen mot Peter Settman

Men Bengt Magnusson stoppades i sista stund till följd av ryggskott, avslöjade Malou själv.

Den som ledde hela galan var Peter Settman som gjorde det med bravur. Settman var självsäker och drog ett och ett annat skämt under sändningen.

Däremot var han inte beredd på att Markoolio skulle stå för en kupp mitt under direktsändningen.

För det var i slutet av sändningen, när Settman skulle säga tack och adjö till tv-tittarna, som Markoolio tog sig fram till scenen och tog tag i Settmans hand. Till programledarens stora förvåning såg han hur Markoolio pussar handen, vänder sig sedan bakåt och går tillbaka till sin sittplats. Peter Settman skrattade gott åt händelsen men såg ändå lite ställd ut. Det var något han absolut inte hade förväntat sig!

Annons