Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Markoolios sorgliga upptäckt i hemmet – nu är det ett faktum: ”Du får nog riva”

25 apr, 2023, 16:00 

Marko ”Markoolio” Lehtosalo berättar nu själv om den trista upptäckten i hemmet.

Annons

Irma Lehtosalo blev en tittarfavorit och rikskändis på kuppen! I realityserien Marko och Irma fick vi följa när hon, tillsammans med sonen och artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo, byggde sitt drömhus.

5 saker du inte visste om Bathina PhilipsonBrand logo
5 saker du inte visste om Bathina Philipson

– Bakgrunden är att jag köpte ett hus åt henne på Ingarö för tolv år sedan. Men sedan upptäckte vi att huset var angripet av mögel, så det började rinna i näsan och klia i ögonen, säger Marko till TT.

Irma Lehtosalo och Marko Markoolio Lehtosalo
Irma och Marko gjorde succé i programmet med samma namn.

TV4:s trista besked

Efter säsongen stod Irmas drömhus klart – men tittarna ville ha mer. Om det blir en till säsong av Mark och Irma återstår att se. TV4 har inte velat ge något besked om en eventuell fortsättning.

Annons

– Vi återkommer när det finns något nytt att kommunicera kring Marko och Irma, skriver TV4:s pressavdelning i ett mejl till Svensk Dam.

Marko Markoolio Lehtosalo
Marko Markoolio Lehtosalo har gjort en otäck upptäckt i hemmet.

Markos otäcka upptäckt i hemmet

Nu råder nytt huskaos i familjen Lehtosalo. Den här gången är det dock Marko själv som drabbats. I ett inlägg på Instagram skriver han om den otäcka upptäckten i hemmet.

”Nån som har koll? Är det här ett vägglushelvete!!??”, skriver artisten och berättar att även barnen blivit bitna.

I kommentarsfältet är det många som är framme med sin expertis och konstaterar att det mycket riktigt verkar röra sig om vägglöss.

Annons

”Helt klart vägglus, tyvärr så får du nog riva och bygga nytt”, skriver en person.

Markos drag för att bli kvitt lössen

Men många som hade hoppats på en ny säsong där man får följa Marko bli kvitt vägglössen lär bli besvikna. Artisten kontaktade Anticimex direkt och att det gick snabbt att åtgärda problemet.

– De hittade ingen spillning eller löss vilket tyder på att det var i ett tidigt stadie vilket är jättebra. Man ska inte flytta, skriver han till Aftonbladet.

Annons

– Kan ha kommit från någon utlandsresa eller något hotell i Sverige. Gäller att vara snabb på pucken och be om hjälp så ”lösser” det sig.

Foto: TT/Instagram

Annons