Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Markoolios underbara glädjebesked med mamma Irma: ”Fy fan vad bra”

15 nov, 2023, 18:00 

Markoolios stora planer med mamma Irma – nya klippet visar.

Annons

Marko ”Markoolio” Lehtosalo har i flera decennier varit en del av det svenska rampljuset. Men senaste tiden har han fått tuff konkurrens i form av mamma Irma Lehtosalo.

5 saker du inte visste om Bathina PhilipsonBrand logo
5 saker du inte visste om Bathina Philipson

Med sin finländska charm har hon tagit sig in i det svenska folkets tv-hjärtan, gjort succé i programmet ”Marko och Irma” i TV4 och blivit så pass stor att hon gått om sonen i antal följare på Instagram.

Därför är det så klart väldigt glädjande att ta del av beskedet att Marko och Irma kommer tillbaka med en ny säsong. Fram tills dess får vi följa hennes och Markos galna upptåg på sociala medier.

Annons
Markoolio och mamma Irma
Markoolio och mamma Irma har gjort stor succé i tv-rutan.

Markoolios beslut med mamma Irma

Markoolio och Irma delar flera intressen. De har båda en faiblesse för tunga musiktoner, något som kom fram när de efter sin succésäsong levererade en låt till sina fans.

Låten, som heter ”Vatten & Eld”, släpptes på Spotify och krävde noggrann planering. I Efter Fem berättade nämligen Markoolio att han fick övertala mamma Irma eftersom hon inte kan sjunga.

– Den här låten fanns i pipeline för ganska längesen men blev inte klar förrän nyligen. Jag var tvungen att övertala morsan som vanligt, precis som med vårt program. Men jag tycker hon gjorde ett väldigt bra jobb, sa Markoolio om låten.

Annons
Mamma Irma
Irma Lehtosalo är aktuell med en ny jullåt.

Följarna kan inte få nog av nyheten

Nu har son och mor bestämt sig för att leverera en ny hit. Den här gången rör det sig om en jullåt och likt förra gången krävdes det en hel del arbete för att skapa rätt toner, skriver Markoolio på Instagram.

”Mamma släpper en juldänga på fredag. Efter 1 332 455 tagningar så satt den. Premiärspelas på radio i rixmorronzoo på fredag”.

I kommentarsfältet är det nu många som väntar med spänning på det resultat som kommer presenteras på fredag.

Annons

”Såå taggad! Ni ihop är helt fantastiska”, skriver en person.

”Ni är så underbara”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons