Martin Järborg borta från Nyhetsmorgon – Soraya Lavasanis plötsliga besked

09 sep, 2022, 14:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Martin Järborg har lyst med sin frånvaro i Nyhetsmorgon, nu berättar Soraya Lavasani verkliga anledningen.

Annons
Soraya Lavasani om framtiden för Nyhetsmorgon
Soraya Lavasani om framtiden för Nyhetsmorgon

Att Nyhetsmorgon är en storsuccé går inte att sticka under stolen. Sedan starten 1992 har intressekurvan gått spikrakt uppåt, så pass att programmet till och med utökas.

Om drygt en månad, i mitten av oktober kommer sändningstiden vara två timmar längre, i stället för att sluta 10.00 kommer det att pågå ända till 12.00 på vardagar.

Det innebär också mer jobb för de eminenta programledare, av dem ser vi bland annat Soraya Lavasani och Martin Järborg som har kommit att bli en favoritduo bland tittarna.

Men på sistone har Martin lyst med sin frånvaro...

Recept.se Nyhetsbrev

Framtiden för Soraya och Martin i Nyhetsmorgon

Exakt hur upplägget kommer se ut när nya Nyhetsmorgon kommer till rutan är ännu inte helt klart. Men sändningen kommer delas upp mellan programledarna.

Annons

– Vi kommer fortsätta att jobba ihop. En dag kanske vi jobbar tidiga passet, från 05.45 till 10 och en annan kanske vi jobbar 10 till 12-passet. Det kommer att vara en överlämning vid 10 då programledarna byts av, har Soraya tidigare berättat för Svensk Dam.

Därför har Martin Järborg försvunnit från rutan

Soraya och Martin är som ovan sagt ett av Nyhetsmorgon radarpar, men de har den senaste tiden splittrats och Anders Pihlblad har i stället tagit Martins plats. Nu är det många som undrar var han tagit vägen.

– Ja men alltså han har varit lite sjukskriven. Men han är faktiskt tillbaka nästa vecka och kör lite val. Så det känns jättekul. Vi alla saknar honom, säger Soraya till Hänt och fortsätter:

– Men det är ju så att vi är ju bara vanliga människor liksom. Man kan bli sjuk, man kan få familjemedlemmar som blir sjuka, någonting kan hända och då måste man ju bli ersatt liksom.

Soraya går däremot inte in på vad det är som hänt Martin.

Annons

– Nej men jag tänker att det får han göra själv isåfall om han vill det. Det är inte min plats att göra det. Men han är ju snart tillbaka iallafall, det är ju en glädjande nyhet!

Foto: Instagram

Annons