Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Järborg visar upp familjelyckan! Efter ett år ihop

16 jun, 2023, 08:21 
Nyhetsmorgon-stjärnan Martin Järborgs familj har blivit större!
Annons

Den 44-årige programledaren Martin Järborg har tagit sig rakt in i svenska folkets hjärtan genom Nyhetsmorgon. Intresset kring honom är stort, och på Instagram har stjärnan snart 10 tusen följare.

Och nu jublar följarna – när han nu visar upp hur familjen vuxit!

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Steffo Törnquist om Martin Järborg

I över 18 år har Martin Järborg jobbat på TV4, och med tiden har han blivit en av kanalens mest igenkända ansikten. Det är inte bara bland tittarna han går hem, även kollegorna har gott att säga om talangen.

Steffo Törnquist är en av veteranerna i Nyhetsmorgon, han har ju jobbat där i över 20 år! Ännu är inte pensionen kommen, men när han tids nog lämnar kanalen är han säker på vem som kommer fylla hans skor:

Annons

– Jag tycker faktiskt att min arbetskompis Martin Järborg på Nyhetsmorgon, det tycker jag är en begåvad och duktig kille. Om han bara får 20 år till på nacken så kommer han bli svinbra. Det är en bra kille, konstaterar Steffo till Svensk Damtidning.

Och visst hoppas man få se Martin i rutan i 20 år till – minst!

Martin Järborg visar upp familjelyckan

Martin har dessutom ett ess i rockärmen när det kommer till att vinna över tittarna. Titt som tätt gör nämligen hans lilla familjemedlem Majken ett framträdande i rutan!

Martin och frun Camilla skaffade cavapoon Majken i fjol, och hon har sedan dess gått på direktsänd valpskola i Nyhetsmorgon, under ledning av hundcoachen Fredrik Steen.

Det är tydligt att hon förgyllt familjens tillvaro sedan hon blev en del av den. På Martins Instagram fullkomligt kryllar det av bilder på Majken – något alla valpägare nog kan relatera till.

Och nu, efter ett år ihop med Majken, väljer Martin att överraska följarna med en riktig sötchock. En alldeles nyfödd valp ligger som gosar med sitt syskon.

Annons

"Ett år sen vi med den här bilden berättade för barnen att det skulle skaffas hund" Skriver en nostalgisk Martin under bilden.

Foto: TT/Instagram

Annons