Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Järborgs avsked i Nyhetsmorgon – hustrun ligger bakom beslutet

10 okt, 2023, 12:30 
Martin Järborg och Camilla Järborg

Martin Järborg har sagt farväl till sitt långa hår – och det är hustrun Camilla som ligger bakom beslutet!

Annons

Martin Järborg delade tittarskaran i två läger när han plötsligt beslutade sig för att låta håret växa ut. Vissa tog sig friheten att totalsåga Martins nya utseende – andra påtalade gång på gång att hans nya lockar var både charmiga och vackra.

Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”Brand logo
Soraya Lavasanis tuffa tid: ”Lärt mig den hårda vägen”

Martin Järborg tar farväl – visar i Nyhetsmorgon

Men nu är det långa håret ett minne blott. Det visar Martin själv stolt upp i Nyhetsmorgon.

Martin Järborg
Martin och Camilla är SÅ fina ihop!

– Martin har anammat uppmaningen klipp dig och skaffa ett jobb, säger programledarkollegan Anders Pihlblad skämtsamt.

Annons

– Jobbet hade jag ju redan, men nu har jag även klippt mig. Allt har sin tid, svarar Martin.

Martins parhäst Soraya Lavasani får frågan om tittarnas reaktioner från Anders, och det märks att hon stört sig på människors högljudda åsikter om Martins frisyr.

– Det har vi fått tidigare, och det kan jag tycka vad jag vill om. Folk får se ut som de vill, tycker jag, säger Soraya.

Martin Järborg: "Frugan fick sista ordet"

Men det var inte tittarna som fällde avgörandet och fick Martin att gå till frisören. Det var en person som står 44-åringen mycket nära.

– Frugan fick sista ordet, eller hur, frågar Soraya.

– Ja, bekräftar Martin.

Vem är då denna "fruga"? Jo, hon heter Camilla Järborg och bor med maken och två barn i Lidingö utanför Stockholm. Det är inte konstigt att Martin håller hennes omdöme högt, eftersom paret verkar vara lika superkära så här nästan 20 år in på förhållandet.

Så här skrev Camilla på Instagram på parets bröllopsdag för två år sedan.

"Grattis till mig som nappade på 'Är du här ofta eller?' för 17 år sen! I dimman (cigarettrök!) på Metropolis stegade han fram och levererade den vattentäta repliken. Jag garvade förstås och sen pratade vi, fortsatte garva och pussades till stängning. Sedan dess har det fortsatt så; prat, garv och puss varvat med livets svårigheter och sorger", skrev Camilla, som dock fick mothugg från Martin själv:

"När det gäller öppningsfrasen hävdar jag bestämt att: 1) jag inte sa så alls, 2) OM jag sa det var det ironi.Oavsett! Sjutton år, inte illa. EM-tider även då. Det här var natten efter Sverige-Italien och Zlatans förlösande klackmål, som föranledde firande på stan. Så om det inte vore för Ibrahimovic hade vi aldrig träffats. Sliding doors osv."

Annons