Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Melin är kär igen! Tio år efter skilsmässan från Camilla Läckberg

06 jan, 2023, 11:43 
Martin Melin

Martin Melin är officiellt tillsammans med Lisa Thambert, 46. Nu berättar kändis–polisen om deras kärlekhistoria.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Martin Melin har hittat kärleken på nytt!

Det var när turturduvorna besökte premiären av Jill Johhnsons show "Simply the best" på Cirkus I Stockholm som det stod klart.

Polisen tillika författare och politiker Martin Melin, 55, och nya flickvännen Lisa Thambert, 46, är officiellt ett par.

Martin Melin var mycket upprymd och bekräftade att de två träffats i flera månader.

Och Martin – han är superkär:

— Jag är jättekär. Kärleken kom krypande och det kändes i hela magen. Det dröjde en liten stund, sedan var jag fast. Jag tittade på henne och insåg att det här är den vackraste människan på jorden, avslöjar Melin till Aftonbladet.

Han har hunnit med att reflektera kring sina relationer i kärleksbubblan:

Annons

— Häromdagen tänkte jag på att det är tio år sedan jag skilde mig från Camilla. Det dröjde tio år innan jag hittade kärleken igen. Jag har haft några relationer som har gått under radarn, men det här är första gången det känns som att det är for life.

Martin Melin, Camilla Läckberg
Martin Melin säger att relationen till nya kärleken Lisa är "for life"

Martin och Lisas kärlekslycka: Träffades vid stallet

Martin träffades framtida kärleken av en ren slump.

Han skulle ut på fotojobb på Värmdö. Dagens agenda var att fota en ryttare och häst. Lisa var på plats eftersom hon driver det stora stallet på Fågelbro.

Efter att ha snackat en stund insåg Martin och Lisa att de hade gemensamma vänner. Ett par veckor senare vågade Martin Melin sig på att skicka iväg en fråga om de skulle käka middag ihop. De fortsatte ses och allt har sedan dess rullat på.

Annons

– Det känns så bra. Lisa får mig att må bra och det är ett gott tecken. Jag har tänkt på vad det är hon gör och dels är hon en begåvad tjej. Hon är utbildad socionom, hon fattar snabbt och det gillar jag. Vi kan hamna i situationer där jag tänker något och innan jag hinner säga det så har hon sagt det.

Tog tio år för kärleken att få plats

Martin berättar om den långa singelperioden. Han konstaterar att det var rätt timing för en seriöst relation först nu, 10 år efter skilsmässan från Camilla Läckberg:

– Dels har jag inte haft tid för en relation, det är helt ärligt. Jag har inte känt att jag har kunnat ge en relation en ärlig chans. Ibland har jag haft tre-fyra stora projekt jag har jobbat med. Sedan är det så att jag har väntat in den rätta till hundra procent. Det här är första gången det känns så här och jag själv är på rätt plats i livet och hon också.

Lisa bockade av ett viktigt kriterie. Martin önskade inte att träffa en person med planer om fler barn.

– Jag har inte heller varit sugen på att träffa någon som är 35 år och vill ha barn. Lisa är 46 år och har två söner och det funkar perfekt, de är lika gamla om mina två grabbar. Det är verkligen en bonus. Då finns också den här förståelsen att man måste prioritera barnen ibland.

Martin Melin, Camilla Läckberg
Martin Melin och exfrun Camilla Läckberg, 2014

Foto: TT

Annons