Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Melins i drama på semestern - kontakt med polisen: ”Inte hans dag i dag”

19 jul, 2023, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Martin Melin
Martin Melin vann Robinson 1997. Foto: TT

Martin Melin fick rycka in mitt under semestern.

Annons

Under sommarmånaderna är det många svenskar som väljer att resa utomlands. När regnet faller ner över vårt avlånga land kan det vara skönt att få lite soltimmar i något annat härligt land.

Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”Brand logo
Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”

Robinson-vinnarens semester med flickvännen

En kändis som tagit sitt pick och pack och tagit flyget till Mallorca är Robinson-vinnaren och polismannen Martin Melin. Tillsammans med sin flickvän Lisa Thambert njuter de av tiden tillsammans på semesterön.

Det är en populär semesterort då de även träffat andra kända svenskar som Magnus Hedman vilket Martin delade med sig av i en bild på Instagram.

Otäcka händelsen under semestern

Förutom härliga bilder från semestern delade även Martin med sig av en liten otäck händelse som skedde under en stranddag. Han och flickvännen höll nämligen på att bli rånade när de var ute och badade i havet, men tjuvarna visste inte att de hade en polis att göra med.

Annons

– Vi står ute i vattnet när vi plötsligt ser hur två individer står vid våra solstolar.Plötsligt sticker de ner händerna i våra väskor. En mindre handväska och ett par mobiltelefoner fiskas upp.Vi springer då upp ur vattnet, mot solstolarna.Boom! En rejäl NFl-tackling och killen med handväskan i handen tacklas omkull. Han försöker komma på fötter och fly, men det var inte hans dag idag, skriver han om incidenten på Instagram.

Han fortsätter och berättar att han gav tjuven "ett par väl valda ord".

– Ett skulderlås och ett par väl valda ord fick honom att förstå att här var det inte han som bestämde.Den andra tjuven förstod också allvaret.En kvart senare kom polisen och i skrivande stund sitter vi på polisstationen och avlägger vittnesmål.

En ganska obehaglig händelse, men Martin är ju van och vet hur man ska hantera situationen. I kommentarsfältet är det flera som hyllar honom för hans insats. Exempelvis skriver Gunilla Persson om hans mod.

Annons

– Dom hade ingen aning om att de gav sig på en stentuff polis. Ha ha ha, det här var rätt åt dem!, skriver hon i kommentarsfältet.

Annons