Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Melins stora beslut med nya flickvännen – väntade i åtta år!

21 sep, 2023, 10:30 
Louise Wibergh Lenti
Martin Melin

Efter 10 år som singel och 8 års väntan var det äntligen dags för Martin Melin att göra det han längtat efter.

Annons

Polisen, riksdagsledamoten och tv-personligheten Martin Melin var singel i 10 år. Sen träffade han Lisa Thambert och det sa bara klick. Eller gnägg kanske vi ska säga...

5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåporBrand logo
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor

Martin Melin är en man med många strängar på sin lyra. Utöver uppdragen som polis och riksdagsledamot är han även en skicklig fotograf. Under förra hösten fick han ett uppdrag där han skulle fotografera en person som fått en häst av sina föräldrar vid ett stall ute på Värmdö.

Vid stallet jobbade en kvinna som direkt fångade hans intresse.

– Jag reagerade instinktivt när jag fick syn på Lisa: Oj, en snygg tjej som jobbar här. Det fanns något där, även om jag var lite distraherad eftersom jag skulle fota en häst som skulle se glad ut, säger Martin i en intervju med Amelia.

Annons

För att hästen skulle vara vänd mot kameran stod Lisa bredvid Martin med en app som gnäggade. Det blev en glad och uppslupen stämning och paret hade väldigt kul tillsammans. Kort därefter tog Martin mod till sig och frågade om Lisa ville äta middag med honom vilket hon absolut ville.

Martin Melin: ”Känns som att det är for life”

Det blev en lyckad middag på restaurangen Punk Royale i Stockholm, en konceptkrog som är känd för förstklassiga avsmakningsmenyer i en smått kaotisk miljö fylld av shots. Efter middagen blev det en barrunda och vid morgontimmarna befann sig paret i Järla sjö där Lisa bor för att ta en promenad längs vattnet.

– Jag har ett taxikvitto där det står 04.23. Vi hade ruskigt roligt. Det är ledordet i hela den här relationen, säger Martin.

Några månader senare syntes paret tillsammans offentligt för första gången vid premiären av Jill Johnsons show ”Simply the best” på Cirkus i Stockholm. I en intervju med Aftonbladet berättade Martin redan då att:

Annons

– Jag är jättekär. Kärleken kom krypande och det kändes i hela magen. Jag tittade på henne och insåg att det här är den vackraste människan på jorden. Jag har haft några relationer som har gått under radarn, men det här är första gången det känns som att det är for life.

Martin Melin och Lisa Thambert
Fina paret vid Jill Johnsons premiär.

Tio år efter skilsmässan med Camilla Läckberg hittade så Martin sin Lisa. Snabbt insåg paret att de hade många gemensamma nämnare. De var båda skilda, hade barn i samma åldrar, gillade träning och delade samma värderingar. Lisa har även jobbat som socionom i 17 år och har stor vana vid poliser.

Väntade i åtta år

I diverse sammanhang har vi kunnat se hur både Martin och Lisa fullkomligt strålar av lycka – inte minst på instagram där kärleken flödar. Där delar paret bjussigt med sig av resor, träning och vardag tillsammans med charmigt tindrande ögon.

Annons

De som följt Martin på instagram har vetat att han haft en flaska bubbel på kylning sedan 2015. Den skulle öppnas först när han hittat ”den rätta”.

Så i somras kom den efterlängtade dagen.

– Då kändes det bara rätt: Nu är det 100 procent. Vi poppade den på bryggan vid Järla sjö i solnedgången. Det var en perfekt sommarkväll. Det var något jag hade väntat på i åtta år och den smakade alldeles utmärkt. Lisa förstod aldrig storheten i det förrän efteråt, säger Martin till Amelia.

Nu bor paret tillsammans hos Lisa varannan vecka, varannan vecka har de barnen på varsitt håll. De pratar om att på sikt hitta en lösning där de kan bo tillsammans på heltid men det får ta sin tid. Just nu vill de bara njuta av varandra och utforska relationen vidare i en naturlig takt.

Stort grattis säger vi till det lyckliga paret!

Foto: TT / Instagram

Annons