Martin Melins trista besked om kärleken – planerar att lämna

22 mar, 2023, 17:00 

Martin Melin vill fly landet med kärleken Lisa – så småningom.

Annons

Martin Melin har hittat en ny kärlek, tio år efter skilsmässan från camilla Läckberg. I en intervju med Expressen berättar han om planerna för honom och flickvännen Lisa Thambert.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

De har varit ett par i några månader nu och i sociala medier visar de öppet sina känslor för varandra med fina texter och kommentarer på bland annat instagram.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag tror att alla som har träffat ”den rätta” förstår vad man menar. När man har känt varandra relativt kort, men redan skrattar åt samma saker, ser samma saker och kan vara helt naturliga i varandras sällskap. Det känns så självklart allting. Det är så självklart att vi ska vara ihop.

Planer på att flytta utomlands med flickvännen

Först är det sommarplaner som ska knytas ihop, inte helt lätt med barn och expartners i bilden. Men längre fram i tiden när deras barn blivit lite större så lockar ett liv utanför Sveriges gränser.

Martin Melin med nya flickvännen Lisa Thambert på premiären av Jill Johnsons show ”Simply the best” på Cirkus i Stockholm.

– Båda är sugna på att flytta utomlands vid något tillfälle när barnen är tillräckligt stora. Det är något vi pratar om.

Annons

– Jag kommer ju gå i pension ett par år innan henne, vi får se när jag kanske flyttar hur vi löser det.

Lisa Thambert, 46, driver Fågelbro Ridklubb i Värmdö utanför Stockholm och har setts vid Martins sida vid några olika premiärer och evenemang. Känslorna sprudlar mellan det nykära paret.

Du skämmer bort mig med så mycket kärlek så jag får nypa mig i armen. Är så otroligt glad att jag träffat dig Martin. Glad alla hjärtans dag på dig.” skrev hon på Instagram om sin pojkvän på Alla hjärtans dag tidigare i år.

Annons