Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Stenmarck bekräftar relationen – syns ihop med kändiskvinnan

15 sep, 2023, 16:15 

Martin Stenmarcks drag mitt framför hertiginnan Sarah Ferguson.

Annons

Martin Stenmarck har inte gjort särskilt mycket väsen av sig på sistone. Under sommaren har han hållit en låg profil på sociala medier och verkar helt enkelt haft andra saker för sig.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Men nu är entertainern från Täby tillbaka i rampljuset. Artisten, som bland annat vann Melodifestivalen med låten Las Vegas 2006, visade också att han under sin frånvaro inte tappat sin fina stämma.

Martin är nämligen ambassadör för The Perfect World Foundation Award, en organisation som belyser behovet av naturskydd, och under torsdagen hölls en gala på Börsen i Göteborg där han medverkade.

Martin Stenmarck
Martin Stenmarck var på plats för att delta på The Perfect World Foundation Award på Börsen i Göteborg.

Martin Stenmarcks relation med kändiskvinnan

Under galan prisades Sex and the city-stjärnan Kristin Davis, som hyllades stor av kändisarna på plats. Hon fick då även glädjen att bevittna artister som Charlotte Perrelli och Martin Stenmarck uppträda.

Annons

Och Martin verkade onekligen vara på ett extra bra humör. Han showade loss som om det inte fanns någon morgondag och i inledningen av framträdandet passade han även på att involvera hertiginnan Sarah Ferguson.

De har träffat varandra flera gånger förut, är goda vänner och även synts på röda mattan tillsammans. Så när Martin rev av Elvis Presleys ”Suspicious Minds” ville han göra något alldeles extra.

Sarah Ferguson och Martin Stenmarck
Hertiginnan Sarah Ferguson och Martin Stenmarck på röda mattan.

”Vet att hon går igång på det”

Martin stegade fram med micken i handen, sjöng några Elvis-rader, samtidigt som han satte sig i Sarah Fergusons knä och fortsatte att briljera med sin version av ”Suspicious Minds”.

Annons

Enligt Expressen vinkade Sarah Ferguson glatt åt Martins beteende och efteråt kunde man höra hur han skrek: ”Sara I love you”.

– Jag har sjungit Elvis för Sarah tidigare och jag vet att hon går i gång på det, säger Martin till Expressen.

– Det är till ”dutchess”.

Sarah Ferguson och Martin Stenmarck
Sarah Ferguson och Martin Stenmarck är goda vänner!

Foto: TT

Annons