Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martin Stenmarcks nya kärlekslycka – efter skilsmässan från Hanna Hedlund

16 nov, 2022, 07:46 
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Martin Stenmarck har hittat kärleken efter uppbrottet från Hanna Hedlund.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Ifjol meddelade kändisparet Martin Stenmarck och Hanna Hedlund att de gått skilda vägar. Då hade de varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och fått tre barn ihop.

I ett gemensamt uttalande skrev ex-paret:

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”.

Hanna Hedlunds ord om skilsmässan

Hanna Hedlund har tidigare uttalat sig om uppbrottet i podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan”, som hon har tillsammans med Jessica Wahlgren, och sagt att det varit en jobbig period.

Annons

– Speciellt när något har varit viktigt för en och varit väldigt betydelsefullt och man har haft ett förhållande under en lång tid. Då är det, när man ska gå isär så blir plötsligt allt man har känt till och trott på, plötsligt ska man omvärdera det där och se det på ett nytt sätt.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, sa hon.

Martin Stenmarck bekräftar lyckan

Nu har Martin Stenmarck hittat kärleken igen!

I programmet Halv tre med Lotta Bromé berättar han att han inte längre är singel – även om han är väldigt sparsmakad med detaljer.

– Jag har någon som jag tycker om, säger han.

Foto: TT

Annons