Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Martina Haags stora hyllning till Felix Herngren - "Rörd"

10 jul, 2022, 20:59 
Martina Haggs stora hyllning till skådespelarkollegan.

Martina Haag tog tillfället i akt att hylla sin kollega , då hände det oväntade...

Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Det blev en minst sagt chockartad stämning i studion när Martina Haag var på besök i Nyhetsmorgon. Författaren som precis jobbat med filmen "Dag för dag" hade några goda ord om Felix Herngren, 55. Hon talade om hur inspirerad hon blev av kollegans arbete. Felix Herngren hade verkat som regissör för filmen.

Och vilken överraskning det blev för alla på plats...

Vips så syns Felix Herngren på skärm i ett livesamtal. Han finns med i studion - från en båt i Turkiet.

Chockad Haag - "Nej, men gud"

Författaren och skådespelaren blir minst sagt förvånad och får ta emot Felix tacksamma svar på hyllningen. Han berättar att han är rörd över att Martina ser upp till honom.

–Jag känner själv hur jag fuskar mig fram i jobbet och trixar och vet inte vad jag gör, så det är väldigt glad att något jag har gjort har fastnat hos Martina, säger han.

Annons

Regidebut och skilsmässan

Det är inte en slump att Martina inspireras av regissören och skådespelaren. Hon gör nämligen själv debut som regissör för dramatiseringen av sina böcker. ”Det är något som inte stämmer” och ”Livet går så fort”

– Nu så kände jag att jag ville inte spela huvudrollen för den handlar om en separation och när jag skrev ”Det är något som inte stämmer” så skilde jag mig också.

Martina ville inte förknippas starkt till rollen i den tuffa tiden. Hon bestämde sig då för att avstå skådespelarroll i filmen.

–Då är det så många som har sagt att ”den här boken handlar om dig och din skilsmässa” men nej det gör den inte och då, om jag skulle sätta mig själv i huvudrollen så kommer det där tillbaka, jag ville ha lite distans, delar Martina Haag i ”Nyhetsmorgon”.

Foto: TT

Annons