Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Matilda Bozas stora familjelycka med maken Jonathan, 32 – visar upp

31 maj, 2023, 12:00 

Matilda Boza och Jonathan visar upp fina familjen!

Annons

Matilda Boza är en mycket älskad nyhetsuppläsare och programledare i TV4 så när hon utannonserade att hon är gravid var det många som kände stor glädje för hennes skull.

Nu är sonen Ben här och på Instagram har hon frikostigt delat med sig av livet som mamma. Följarna följer förtjust hennes uppdateringar om familjen och kommer med glada tillrop.

5 saker du inte visste om Matilda BozaBrand logo
5 saker du inte visste om Matilda Boza

Nyligen bjöd hon på en bild med hela familjen, det vill säga henne själv, lille Ben och maken Jonathan. Budskapet till bilden var kort med tydligt: ”Vacaciones”.

De har alltså åkt iväg på sin första semester tillsammans som familj och njuter till fullo av det vackra vädret och all tid de får spendera tillsammans.

Resmålet blev Marbella, ett populärt resmål bland svenska semesterfirare!

Annons

Maken Jonathan Boza är betydligt mer anonym är sin fru, han jobbar som ingenjör, och syns alltså inte i rutan.

Jonathan är 31 år gammal och är jämngammal med Matilda, och paret har kilat stadigt ett bra tag. Ja, deras okända förflutna är minst sagt imponerande. Matilda och Jonathan blev ett par när de var ynka femton år och gick i nian. Men det var inte frågan om en "fling". Sedan dess har de inte lämnat varandras sida.

De bor tillsammans i en sekelskifteslägenhet i Vasastaden i Stockholm, på hela 71 kvadrat, har hon berättat för Leva och Bo. Det finns alltså gott om utrymme för småttingen!

Matilda Bozas bröllop med Jonathan Boza

Matilda och Jonathan gifte sig i Italien 2019, med ett riktigt sagobröllop.

– Det var nästan hundra personer som var i Italien på bröllop. Det var precis innan pandemin, så det var tur att vi hann med det innan, ett fint minne. Själva bröllopet var ganska enkelt. Det viktigaste för oss var att ha våra nära och kära på plats och att det var en härlig stämning och en kul fest, och det blev det, har hon sagt till Hänt.

Annons