Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans bästisar George och Amal Clooney på blixtbesök – i Stockholm!

15 mar, 2019, 09:00 
De är bästisar med Meghan och prins Harry, och toppar listan över världens hetaste superkändisar. Klart det blev en glamourchock när George och Amal Clooney gled in i Stockholms stadshus!
Annons

Vilken glamourchock! Man kan lugnt säga att temperaturen steg i Stockholms stadshus när George och Amal Clooney gjorde entré i Blå Hallen i går kväll. Två internationella megastjärnor i vimlet på Postkodlotteriets årliga gala!

George och Amal Clooney med Postkodlotteriets Rickard Sjöberg.
Glammigt värre när Postkodlotteriet delade ut 2018 års överskott!

Hollywoodstjärnan George och hans vassa och undersköna fru, människorättsadvokaten Amal, minglade med de 500 förväntansfulla gästerna. Fast prinsessan Sofia, som har nära band med Postkodlotteriet, missade chansen att träffa George och Amal, som inte heller hann möta annan från kungafamiljen, uppger hovet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men Postkodlotteriets egen Rickard Sjöberg var förstås på plats, och förre kd-ledaren Göran Hägglund som var starstruck:

– Vad gjorde ni i går kväll? Jag hängde med Amal och George Clooney som medverkade vid fördelningen av nästan en miljard kronor till ändamål som gör vår värld lite bättre, skriver han på sitt Instagram.

Tvillingarna är bästa drivkraften

George och Amal driver egna organisationen ”Clooney Foundation for Justice”, och George är dessutom ambassadör för Postkodlotteriet.

Annons

– De berättade att deras drivkraft är att de ska kunna svara på frågor från sina tvillingar Ella och Alexander om 10-15 år, när de undrar vad mamma och pappa gjorde för att lösa problemen i världen, säger Postkodlotteriets Roger Magnergård.

– Hela Blå Hallen var fylld och George och Amal fick uppleva samma dessertparad som gästerna på Nobelfesten. De var var varma och proffsiga och bjöd på sig själva. George Clooney berättade att han varit i Sverige en gång tidigare, i samband med en inspelning i Jämtland. Det blev rätt komiskt när han skulle säga ‘Storsjön’…

Annons

Amal hade Postkodlotteriets vd Anders Årbrandt till bordet vid middagen. Och menyn?

– Den var helt och hållet vegetarisk, av det enkla skälet att vi försöker tänka på det avtryck som vi lämnar här i världen.

Det hann bli precis ett dygn i Stockholm för superparet George och Amal, som bodde på Grand Hotel mittemot Kungliga slottet och flög hem till Storbritannien nästa morgon.

George och Amal Clooney på middag hos prins Charles i Buckingham Palace.
George och Amal kom direkt från London. Kvällen före hade de varit på middag hos prins Charles på Buckingham Palace…
George och Amal Clooney i Stockholm med Postkodlotteriets Rickard Sjöberg.
…och 24 timmar minglade de med Postkodlotteriet i Stockholm! Vid galan kunde Cancerfonden ta emot 23 800 000 kronor och drottning Silvas Childhood fick en check på 6 650 000 kronor.

Läs mer:

Foto: Postkodlotteriet, TT.

Annons