Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Meghans pappa talar ut: "Därför har jag inte träffat Harry än"

19 jun, 2018, 15:00 
Agneta Nisbeth
Ja vad kan man säga, prins Harrys svärfar fortsätter att tala ut om sin relation till dottern Meghan. Nu förklarar han varför han ännu inte hunnit träffa prinsen och vad han sa till Harry när han bad om Meghans hand.
Annons

Under gårdagen fick vi se prins Harrys svärfar Thomas Markle tala ut i en tv-intervju. I dag har vi fått höra ännu mer om hans avslöjanden om dottern Meghan.

– Meghan blev väldigt besviken och grät i telefonen när jag berättade att jag inte längre kunde följa med på bröllopet. Jag var också väldigt besviken, ville verkligen följa med henne där i kyrkan. Allt var bokat och klart men så fick jag problem med hjärtat och tvingades åka till sjukhuset där de konstaterade att jag fått en hjärtattack, säger Thomas till Good Morning Britain.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Charles förde Meghan fram till altaret.
Prins Charles förde Meghan fram till altaret.

Så paret fick gifta sig utan honom, och det blev prins Charles som förde henne fram till prins Harry i altargången och enligt Thomas var det något av det bästa som kunnat hända.

Annons

– Jag kan inte tänka mig någon bättre. Men jag blev lite avundsjuk när jag såg dem i kyrkan tillsammans. Fast kanske var det kul för honom med, han har ju inte någon egen dotter.

Själv fick han titta på bröllopet på tv och Thomas erkänner han grät en del under vigseln.

– Hon var så vacker och så lycklig. Så jag känner mig ändå lite stolt, säger han.

Thomas har ännu inte träffat prins Harry, men han har talat med honom i telefon flera gånger. När prinsen först ringde upp honom för att be om hans hand sa Thomas att han givetvis fick gifta sig med hans lilla prinsessa:

– Men jag sa, lova att du aldrig bär hand mot henne! Och då sa prinsen att det hade han inte tänkt göra.

Thomas Markle.

Någon dag efter bröllopet ringde i alla fall Meghan upp sin pappa igen och då pratade de lite om att de skulle hälsa på honom i Mexiko.

Annons

– Men jag föreslog att de skulle åka iväg på sin smekmånad istället, pressen skulle äta dem levande om de kom hit och hälsade på mig.

Däremot planerar Thomas Markle tydligen att resa över till London istället. Han känner sig piggare och har gått ner i vikt sedan operationen.

– Jag hoppas verkligen på att få träffa drottning Elizabeth. Jag har en väldig respekt för henne.

Se filmklippet när Thomas blir intervjuad i brittisk tv:

Foto: Stella Pictures

Annons