Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda avslöjar lyckobeskedet med E-Type: "Vet inte om jag ska säga detta, men..."

04 jan, 2024, 19:00 
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs

Melinda Jacobs säger sanningen – fyra månader efter bröllopet med Martin "E-Type" Eriksson.

Annons

Det var en bröllopsfest av ett slag som Vadstena klosterkyrka sällan skådat. Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson hade bjudit in till fest – och Sveriges kändiselit hade lyssnat. Birgitta Ed agerade vigselförrättare och Per Andersson körde sin numera ikoniska nakendans.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs berättar sanningen om E-Type

Alla bilder från bröllopet visar glada gäster, god stämning och leenden i överflöd. Och detta är ingen förljugen bild, bekräftade Melinda själv när hon gästade den kristna tidningen Dagens podcasts Dagens människa.

Annons

– När man planerar ett så stort bröllop så har man en vision av hur det ska bli. Och det blev precis så fast hundra gånger bättre. Det var så lyckat från början till slut. Så fin och vacker vigsel. Och festen var så lyckad. Vi var 300 personer och det var ingen som spårade ur eller blev för packad. Ingen slogs. Alla skötte sig. Så vacker stämning rätt igenom, säger Melinda.

Martin är förknippad med fest och galej. Faktum är att han har ett rykte om sig att vara festprisse.

Annons

"Vet inte om jag ska säga detta"

Ändå klarade sig bröllopsfesten helt utan några skandaler.

– Jag tror det beror på… jag vet inte om jag ska säga detta. Men många av Martins kompisar, de har ju väntat på detta. Att han skulle hitta någon. Så alla var så glada. Det var en dag man aldrig kommer att glömma, säger Melinda i podcasten.

Melindas ärliga ord om kärleken till E-typeBrand logo
Melindas ärliga ord om kärleken till E-type

Efter bröllopet åkte paret på smekmånad i Venedig, vilket Melinda själv berättat om på Instagram.

"Det är inte helt enkelt att komma iväg på smekmånad med 6 barn hemma. Men några dagar i Venedig blev det. Lillan följde med och de andra va hemma med bästa servicen🥰", skriver hon och fortsätter:

"Venedig var precis så vackert och romantiskt som vi föreställt oss. Vi hade fantastiska dagar tillsammans med ljuvlig mat och tid för varandra❤️"

Annons