Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs avslöjar – bebisnamnet som får vännerna att tappa hakan: "Livrädd"

21 jan, 2023, 18:00 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Melinda Jacobs och E-type väntar en liten flicka.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Avslöjandena har levererats på löpande band av familjehemsmamman Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-Type” Eriksson.

I april i fjol bekräftade E-Type kärleksrelationen för Svensk Damtidning. I augusti meddelade Melinda att de väntar sitt första gemensamma barn. I november delgav paret att de blivit sambor.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak, sa då Melinda till Svensk Dam.

Nyligen avslöjade de även barnets kön – en liten flicka! Namnet på bebisen har de däremot hållit på. Men nu lägger Melinda korten på bortet – och vännerna är inte imponerade.

Melinda Jacobs avslöjar barnnamnet

Melinda driver podcasten Familjärt tillsammans med vännerna John och Johan Valencia, som är kända på sociala medier under namnet pappapappadotter.

Annons

John och Johan är pappor till döttrarna Miriam och Astrid, och Melinda har ju många barn i sitt liv: Tre biologiska och en till på väg, två familjehemsplacerade, fyra som flyttat ut och en i himlen.

I podden diskuteras därför familjelivet flitigt. Och i det senaste avsnittet hamnar barnnamn i fokus.

Det är efter en lyssnarfråga från en gravid kvinna som undrar om trions favoritnamn, som Melinda förklarar hur hon tänker gällande namn.

– Jag tycker ju om lite längre namn. Som jag har döpt mina barn till. Vanessa, Savannah, Vendela. Och sen Esmeralda var ju otroligt vackert och passade in med lite längre och ovanliga namn, säger Melinda i podden.

Pojknamnen är desto mer unika.

– Om jag skulle fått en pojke så hade jag velat att han skulle heta såhär…Isidor eller Berlioz, det tycker jag är jättefint.

Vännerna i chock

John och Johan håller inte med. Berlioz menar de låter som en "sjukdom" eller som en "Enrique Iglesias-låt". Men egentligen kommer namnet från animerade Disney-filmen Aristocats, där katterna heter Marie, Toulouse, och Berlioz.

Annons

Det hjälper dock inte – poddkollegorna är ändå inte övertygade och menar att det är för mycket "asatro" över Melindas namnsmak.

– Nu är jag så spänd på vad er lilla flicka ska heta, för de här pojknamnen var inte mycket att hänga i granen. Det var för mycket asatro. Nu är jag livrädd för vad det ska bli för flicknamn, skrattar John.

Vad hennes och E-Types dotter som snart får se dagens ljus ska heta vill hon inte avslöja ännu, men det lär vi får reda på inom sinom tid!

– Tänk om du kommer med namnet och så blir vi helt tysta, avslutar Johan skämtsamt.

Foto: TT

Annons