Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs bakslag med E-Type – tvingas ge upp: "Tyvärr"

09 aug, 2023, 18:30 
Samuel Björn
Melinda Jacobs
Melinda Jacobs och E-type är i full gång med renoveringen av sitt nya hem.

Tråkiga beskedet för familjen.

Annons
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Vi är många som följt Melinda Jacobs och E-Types nya husbygge med spänning under de senaste månaderna. Paret kände i och med sin utökning i familjen att det var dags för något nytt och större nu till sommaren - men nu får paret vänta lite till innan flytten kan genomföras.

Dags för något större

I januari kom dottern Izadora till världen och snart därpå var det dags för paret att påbörja sin renovering av det nya hemmet Vadstena.

E-Type berättade i en intervju att paret var ute efter något större efter att de under en tid bott tillsammans i Melindas hus.

Annons

– Vi måste ha ett större hus i Vadstena. Vi är åtta i familjen under ett tak och det är i inte hållbart i längden. Jag är lite inneboende nu och det är inte riktigt min natur, men jag hänger i och håller i där. Jag är en del av den här familjen och har en liten dotter, då kan jag bo på månen i en trästuga. Det är lugnt, berättade E-type.

Under våren och sommaren har Melinda delat med sig en drös av videos och bilder på renoveringen av huset och den hjälp hon fått från olika byggfirmor längst dess väg.

Nyligen delade hon även med sig om en lite mer speciell hjälpreda, nämligen Melindas mamma. På sin story la hon ut en bild på när mamman var hemma i huset och hjälpte till inför slutfasen av renoveringen.

Annons
Melinda Jacobs
Här kämpar Melinda Jacobs mamma på i det nya huset.

Flytten uppskjuten

Melinda och E-Type hade planerat att kunna flytta in i huset nu i slutet av sommaren - men nu tvingas de alltså ge upp den planen.

På sin Instagram meddelar nu nämligen Melinda att flytten blivit uppskjuten i några veckor.

"Tyvärr fick vi skjuta upp flytten några veckor men nu är det nära. Titta så fint det blir. Övre plan är nästan helt klart. Nu sätts det lister och ska målas där nere. Vi har öppnat upp till en öppen planlösning på nedre plan så kök och vardagsrum sitter ihop. Där ska det målas i samma beiga kulör som köket i dagarna🥰 Fortsättning följer", skriver hon i inlägget.

Annons

Men det börjar verkligen se superfint ut, vilket mysigt hem Melinda och E-Type kommer få!

Annons