Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs bekräftar familjelyckan – underbara beskedet

13 maj, 2024, 17:30 
Melinda Jacobs visar upp lyckliga stunden med familjen!
Annons

Melinda Jacobs har alltid arbetat hårt, men frågan är om inte de senaste två åren tar priset. Hon har hunnit träffa sin stora kärlek, gift sig och blivit mamma till underbara dottern Izadora, 1.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Ja, det har hänt en hel del i Melindas liv. Förra året flyttade dessutom hon, maken Martin ”E-Type” Eriksson och familjen in i ett nytt hus i Vadstena – något som visade sig bli ett jätteprojekt.

– Vi har köpt ett jättestort hus i Vadstena som vi håller på att totalrenovera. Det är så roligt. Men vi gör det absolut inte själv. Det är ett jätteprojekt och om några veckor ska vi faktiskt flytta in. Det kommer vara lite byggkaos till en början då de inte hinner bli klara med allt. Det får vara lite jobbigt i några veckor. Men vi är så taggade och så redo för det, sa Melinda till Aftonbladet strax innan flytten.

Annons
Melinda Jacobs
Melinda Jacobs.Karin Törnblom/TT

Melinda Jacobs lycka

Mellan varven vill Melinda så klart få tillbringa lite kvalitetstid med familjen. För några dagar sedan sökte sig familjen till utlandet och brittiska London för att umgås tillsammans.

Resan blev precis så magisk som Melinda hade hoppats på och i ett inlägg på Instagram skriver hon om de lyckliga dagarna med hela familjen.

”Tillbaka i älskade London, och precis där fick jag fira min födelsedag. Tack livet för att jag får fira, tack för att jag är älskad och får älska, tack för att jag är behövd och för att jag får uppleva och vara en del av min fantastiska familj.Jag är tacksam för min ålder, tror 40 är den bästa hitintills”, skriver hon.

Annons

Gratulationerna väller in

I kommentarsfältet är det flera personer som är framme för att skicka sina gratulationer och glädjas över Melindas mysiga stund med familjen.

”Lyser på oss för kärlekens skull er /DIG GRATTIS på födelsedagen. Ni ser ut att ha haft en minnesvärd resa”, skriver en person.

”Grattis och bara njut av allt fint du har omkring dig, det är du så väl värd”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons