Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs beslut i relationen med E-Type – efter två år tillsammans

28 aug, 2023, 09:00 

Melinda Jacobs visar nu upp den överraskande lyckan!

Annons

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson har knappt haft en lugn stund sedan de träffades för två år sedan. De har hunnit flytta ihop, förlovat sig, skaffat barn och nu flyttat.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Till hösten kommer de även lova varandra evig tro och kärlek, när det är dags för ett sagobröllop på Vadstena slott. Bröllopet blir av storleken större, med över 200 inbjudna gäster.

– Det är pirrigt för att det är en sån stor dag. När man ska skrida fram där så kommer man nog bli lite nervös, har Melinda Jacobs sagt i podcasten ”Familjärt”.

Melinda Jacobs

Melinda och Martin har flyttat

Parallellt med bröllopet har det som sagt varit andra grejer att rodda med. Melinda och Martin har köpt ett nytt hus i Vadstena och har den senaste tiden arbetat frenetiskt med renoveringen.

Annons

Nu kan familjen äntligen pusta ut i den hektiska tillvaron. Melinda och Martin har flyttat in i sitt nya hus och tagit ytterligare ett stort kliv i sin relation, berättar Melinda på Instagram.

”För två dagar sedan lämnade vi vårt hus och hem för ett nytt. Nästan som att börja ett nytt liv. Det hem som mina barn växt upp i, det hem där vi firat födelsedagar och högtider. Men också det hem där vi upplevt så mycket sorg”, skriver Melinda.

Melinda Jacobs lycka

Men än är renoveringen inte helt färdig. Rörmokare, elektriker och målare kommer fortsätta att arbeta med huset och säkerställa så att Melinda och Martin verkligen få det hem som de drömmer om.

Under tiden kan Melinda glädjas åt det stundande bröllopet. I helgen var det dags för möhippa, där hon överraskades och uppvaktades av sina närmsta vännner.

”Igår överraskades Melinda av sina vänner i Vadstena. Vi hade alla rosa peruker och det blev en underbar dag. Om 3 veckor är det dags för det stora bröllopet. Ser ni som vackra Melinda strålar”, skriver vännern John och Johan Valencia på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons