Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs erkänner vägran i relationen med E-Type – har sagt nej: ”Aldrig"

30 sep, 2023, 14:00 

Melinda Jacobs sätter stopp.

Annons

Melinda Jacobs och Martin Erikson, mer känd som E-Type är officiellt äkta makar. Ja, det var knappast någon som missade det bröllop som ägde rum och som tapetserade löpsedlarna.

Nu kan paret äntligen leva lyckliga i alla sina dagar – men Melinda gör klart att det finns en sak som inte står skrivet i parets framtid.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs hektiska veckor efter bröllopet

Några dagar efter bröllopet begav sig Melinda och Martin på bröllopsresa till värmen i Venedig, med minstingen Izadora.

Annons

– Det är inte helt enkelt att komma iväg på smekmånad med 6 barn hemma. Men några dagar i Venedig blev det, skrev Melinda på Instagram.

Bara ett par dagar efter det var det Bokmässan i Göteborg som stod på hennes schema. Hon släppte i år barnboken Hitta hem, och var på plats för panelsamtal och signeringar. Samtidigt renoverar paret sin villa, har en liten 1,5-åring hemma och fem andra barn att ta hand om.

Ja, det är onekligen imponerande hur de får timmarna att räcka till! Men efter fredagen på Bokmässan fick Melinda äntligen åka hem till Vadstena igen och njuta av helgen med familjen.

Annons

___

På Bokmässan fick Melinda frågan av Expressen om hur hon gör med namnbyte. Nu är hon och Martin ju gifta, och den ständiga frågan är vem som får vems efternamn. Melinda berättar att hon kommer lägga till Martins efternamn, Erikson.

Men det finns en sak hon säger skarpt nej till. Reportern frågar om det fanns några planer på att lägga till Martins legendariska artistnamn E-Type:

– Haha. Nej, det var aldrig aktuellt.

Varifrån namnet E-Type kommer? I Efter fem berättade Martin i fjol att han blev stoppad av polisen för att han inte hade betalat skatt på bilen – precis när han var påväg att skriva på sitt skivkontrakt. Då såg han något som gav honom en snilleblixt:

Annons

– Då ser jag den där jättesnygga knallröda jaguaren. Jag hade inget artistnamn, jag visste inte vad jag skulle heta. Jag skulle skriva på om en timme. Jag hette Mc Werewolf.

– Plötsligt ser jag hur det står i krom ”E-type”. Då tänkte jag ”Erikson, och jag är ju en jävla typ” så ja ”E-type” blir det.

Melinda Jacobs och Martin Erikson under sitt bröllop
Det blir inte Melinda E-Type Jacobs.

Foto: TT

Annons