Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs går ut med sanningen – sorgsna beslutet efter bara ett år

08 maj, 2024, 13:00 
Melinda Jacobs om planerna för framtiden – efter trista beskedet.
Annons

Melinda Jacobs ligger inte på latsidan. Faktum är att det råder konstant full rulle i hennes liv, med ett hektiskt familjeliv som kombineras med ett fartfyllt arbetsliv.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Ibland blir det för mycket mellan varven. Då gäller det för Melinda att bromsa, se till så att hon kan parera svängarna och inte gasar på så pass mycket att hon inte orkar med allt.

Melinda Jacobs
Melinda Jacobs har mycket att stå i.Karin Törnblom/TT

Melindas sorgsna beslut

Ett av alla projekt var podcasten ”Familjärt”, som Melinda hade ihop med pappaprofilerna John och Johan. Tillsammans såg trion till att avhandla ämnen som just familjeliv – ett ämne som inte minst Melinda mer eller mindre blivit expert på.

Annons

Men efter 46 avsnitt blev det tyst. Lyssnarna blev oroliga för podcastens existens när det inte släpptes något nytt avsnitt på flera veckor – och till slut kom det sorgsna beskedet.

”Det är många av er som hört av sig och frågat vad som händer med podden och om det kommer nya avsnitt snart. Tyvärr är svaret nej”, skrev trion på Instagram efter ett år ihop.

Melindas nya projekt

Men när en dörr stängs, öppnas en annan. I april avslöjade Melinda att hon och pappaprofilerna hade ett nytt hemligt projekt på gång.

Annons

Nu kommer Melinda med ett nytt avslöjande till alla nyfikna följare.

”Nu börjar det att närma sig lansering för vårt projekt som vi jobbat tillsammans med under en längre tid. Igår hade vi vår första fotografering och nu är det inte långt kvar innan vi kan berätta vad det är som kommer att lanseras, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons