Melinda Jacobs och E-Types gemensamma beslut för dottern Izadora – efter fyra månader

22 maj, 2023, 05:00 
Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson har fattat ett beslut för sin nyfödda dotter.
Annons

Det har gått ganska precis fyra månader sedan superparet Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson hade lyckan att välkomna sin dotter Izadora till världen.

Hon växer så det knakar, och nu går det fort! I helgen firade Melinda och Martin en stor milstolpe i den efterlängtade dotterns liv.

Martin Eriksons barnlängtan

Ja, för efterlängtad, det kan man lugnt kalla Izadora. Martin har varit öppen med att han haft en enorm barnlängtan. Så sent som i somras öppnade han upp om den känslosamma frågan i sitt sommarprat.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt.

Men så träffade han sin älskade Melinda. Det slog gnistor, och Martins nya liv tog fart. Han blev en del av Melindas stora familj, och således bonuspappa till fem barn.

– Det har varit skrämmande, underligt, härligt och spännande på samma gång. Och vemodigt för det är svårt att slå undan tankarna på ett eget barn, sa han i sitt sommarprat.

Annons

Melinda Jacobs och Martin Erikson har döpt sin dotter

Men de tankarna behövde han aldrig slå undan. I mitten av augusti välte paret internet med en bild på Melindas gravidmage. Inlägget har i skrivande stund drygt 80 tusen gilla-markeringar.

– Det går nästan inte att hitta ord på det, för jag har aldrig pratat på det viset. Det känns som att man står inför den mest spännande resan i hela livet, sa Martin till Aftonbladet i och med beskedet.

Den 23 januari välkomnade de Izadora Elisabeth Esmeralda till världen, och sedan dess syns hon flitigt på Melindas sociala medier – och som hon charmar folket!

Nu har Melinda och Martin fått uppleva en minnesvärd och känslosam stund med sin lilla dotter, de hade nämligen beslutat att döpa henne i Vadstena kyrka.

Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs promenerar in i kyrkan för att döpa sin dotter
Vilka stolta föräldrar!

Melindas podd-kollegor som ligger bakom kontot PappaPappaDöttrar berättar på Instagram att Izadora döptes samtidigt som Melindas yngsta söner.

Annons

"Så fint och vackert uppstyrt och strålande sol" Skriver de om den ljuvliga dagen.

Foto: TT/Instagram

Annons