Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs och E-Types kamp mot klockan – måste agera direkt

07 jun, 2023, 12:30 

Melinda Jacobs och E-Type har en stor utmaning framför sig.

Annons

I drygt två år har succéparet Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson kilat stadigt, och de har redan hunnit med det mesta. Villa, förlovning och bebis!

Efter allt flyt står paret däremot nu inför en tuff tid. Det är en kamp mot klockan.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

E-Type och Melinda Jacobs beslut med nya villan

Efter att ha bott ihop i Melindas hus i Vadstena tog E-Type tidigare i år det stora beslutet att sälja sin villa i Stockholm för att påbörja ett nytt kapitel ihop. För i maj kom beskedet: de har köpt ett hus ihop – som renoveras för fullt!

– Vi har inte på riktigt bott ihop, för Martin har flyttat in i mitt hus. Vi har hela tiden letat efter nåt gemensamt, att vi skulle kunna köpa något ihop. Nu har vi gjort det, och då kommer det bli ännu mer på riktigt. Det har inte funnits plats i mitt hus, berättar Melinda i sin podcast Familjärt.

Annons

Ja, på Instagram har vi kunnat följa upprustningen steg för steg. Det är en total-remake på gång, samtidigt som de bollar livet som småbarnsföräldrar.

"Taket är snart färdigt och el, rör och snickeri fortsätter." Uppdaterade hon för tre veckor sedan.

Melinda Jacobs kamp E-Type – nu måste de agera

Härligt med flytt och nystart – men det kommer ju till ett pris. I ett nytt avsnitt av podden Familjärt berättar Melinda nu att det är en kamp mot klockan.

– Den här veckan ska det väljas färger, och beställas grejer till huset. Vi måste börja sätta grejer nu. Vi ska ju flytta sista juli, och hur det ska gå till är det egentligen inte riktigt någon som riktigt vet…berättar Melinda.

Ja, den stressen kan nog alla relatera till. Dessutom brukar det svåraste vara att just komma igång, men det ska Melinda riva av.

– Men så är det. Då måste vi kunna flytta in i huset, och det här huset ska vara tömt och städat. Dels så fortsätter ju livet med jobb och barn, och så har man lagt på allt annat. Det blir en intensiv tid. Idag ska jag börja packa ner saker som man inte använder, så att man känner att man är igång.

Foto: TT

Annons