Melinda Jacobs oro med E-type: "Kommer inte vara vi två"

15 mar, 2023, 12:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Melinda Jacobs och E-types relation har förändrats.

Annons
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Nu har det gått drygt ett år sedan Martin ”E-Type” Eriksson avslöjade för Svensk Dam att han funnit kärleken i familjehemsmamman Melinda Jacobs.

Sedan dess har relationen gått i raketfart. De ha förlovat sig, blivit sambor och fått gemensamma dottern Izadora.

Men Izadora är inte det enda barnet i parets liv. De har ytterligare fem att se efter, och nu är oron stor för hur det kommer påverka kärlekslivet.

Ryktet om separation mellan Melinda och E-type

E-type har länge bott i en stor villa i Bromma, men nu har han flyttat ut till Vadstena för Melindas och dotterns skull. I stället för en studio på 200 kvadratmeter sitter han nu i ett pannrum på tre kvadratmeter.

Men det blir det snart ändring på. E-type har nämligen köpt en villa bara 300 meter från Melindas. Tanken är att han där ska han sin studio och alla sina prylar.

Husköpet har dock skapat misstankar om att paret gått skilda vägar – men så är inte fallet.

– Det har blivit jordens snack i Vadstena att vi redan har separerat, men det är exakt tvärtom. Jag flyttar hela min verksamhet hit för att vara så nära det bara går, konstaterar E-type till Amelia.

Annons

Han fortsätter:

– Vi måste ha ett större hus i Vadstena. Vi är åtta i familjen under ett tak och det är i inte hållbart i längden. Jag är lite inneboende nu och det är inte riktigt min natur, men jag hänger i och håller i där. Jag är en del av den här familjen och har en liten dotter, då kan jag bo på månen i en trästuga. Det är lugnt.

"Kommer inte vara vi två på flera år"

Det är inte bara boendesituationen som förändrats, utan även relationen med Melinda ser annorlunda ut då de inte har lika mycket till varandra längre.

– Det blir ett litet företag av logistik. Vi är en liten pluton, som vi sa i det militära. Det är frukost, lunch och middag och ska handlas, säger E-type.

Melinda flikar in:

– Ja. Och nu har vi skaffat ett barn, som gör att det absolut inte kommer vara vi två på flera år, säger hon.

Foto: TT, Instagram

Annons