Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs otroliga familjelycka – berättar nu: ”Fem månaders mellanrum"

24 jul, 2023, 09:00 
Melinda Jacobs delar med sig av en den ljuvliga lyckan i familjen – som skett med bara fem månaders mellanrum!
Annons

På kort tid har de blivit ett av landets hetaste kändispar, och vi pratar givetvis om Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs. Förlovning, husköp och bebis – ja, nu går det verkligen på räls för familjen.

Och nu har Melinda ytterligare en familjelycka att jubla över, som hon glatt visar upp på Instagram.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Martin E-Type Eriksons stora barnlängtan

Det var i slutet av januari som Melinda och Martin meddelade att deras efterlängtade dotter Izadora kommit till världen. Det är ju ett av livets största ögonblick att få barn, och för Martin blev det hela extra surrealistiskt.

57-åringen har nämligen varit öppen om sin sorg över att han inte hade några egna barn, och hur enorm den längtan var. Så sent som förra sommaren öppnade han upp om frågan i sitt Sommar i P1:

Annons

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt, sa han om de barn han aldrig fått.

Men så plötsligt vände allt.

Melinda Jacobs stora lycka – blivit faster

Ja, bara någon månad därpå, i augusti, lät paret meddela att de väntade barn. Martin var märkbart rörd, när han berättade om känslorna inför att bli pappa i diverse intervjuer.

– Jag har för varje år känt att det är kan vara ett sådant äventyr som jag inte får vara med om. Samtidigt har det inte funnits någon bitterhet, jag är så glad för alla andra tokiga äventyr jag har fått göra i mitt liv, sa han till Expressen.

Nu är lilla Izadora ett halv år gammalt, och Melinda har en underbar familjenyhet – deras stora släkt har blivit större! Izadora har nämligen fått sig en framtida lekkamrat i sin kusin Siri. Melindas bror har fått barn!

– Ser ni hur glad Izadora är över sin lilla kusin Siri Och hur coolt är det inte att min lilla lillebror och jag fått barn med fem månaders mellanrumVälkommen till livet och vår knasiga familj Siri, skriver Melinda.

Annons

Stort grattis till den nyblivna fastern Melinda, så härligt!

Vilken underbar lycka för hela familjen!

Foto: TT/Instagram

Annons