Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs oväntade drag på röda mattan – bilden avslöjar allt

10 jan, 2024, 09:00 

Det här såg man inte komma!

Annons

Melinda Jacobs har på relativt kort tid blivit älskad av en stor krets människor. På Instagram har hon snart 180 tusen följare som vill ta del av hennes kamp för barnrättigheter och vardagen.

Hennes schema är ofta fullspäckat, men när tid finns syns Melinda då och då i vimlet. Under måndagen fångades hon på bild på röda mattan igen, med ett oväntat sällskap.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Så mycket pengar samlade "Sjung tillsammans mot cancer" in

Under måndagskvällen direktsändes Cancerfondens allsångskväll ”Sjung tillsammans mot cancer" från Cirkus i Stockholm. Det gick att se på TV4, under ledning av Tareq Taylor och Jill Johnson.

Den känslosamma kvällen blev oerhört lyckad. Cancerfonden uppger att det samlades in totalt 92 miljoner kronor, som kommer gå till att finansiera nya forskningsgenombrott.

Annons

Artister som Måns Zelmerlöw, Lasse Holm, Lucianoz, Nanne Grönvall, Tommy Nilsson och Pernilla Wahlgren uppträdde på scenen för att visa sitt stöd, och kändisarna i publiken var många.

Melinda Jacobs oväntade drag på röda mattan – utan E-Type

Ja, det var många välkända ansikten som tagit sig till Cirkus för att stötta cancerforskningen. På bilderna från röda mattan syns bland annat Jenny Alversjö, Johanna Lind Bagge och Rickard Sjöberg.

Även Melinda Jacobs hade tagit sig dit, som var på besök i huvudstaden från Vadstena. Och hennes sällskap överraskade – maken Martin "E-Type" Erikson syntes nämligen inte till. Istället hade hon prästen och statsministerhustrun Birgitta Ed vid sin sida!

Det är ingen hemlighet att de är goda vänner, det var ju dessutom Birgitta som vigde Martin och Melinda i somras. Såhär sa Birgitta om vänskapen då, till Aftonbladet:

– Vi känner Melinda från början, vi fick kontakt med henne i samband med det tragiska som hände lilla Esmeralda som både jag och Ulf engagerade oss väldigt mycket i. Sedan har vi blivit vänner under den här tiden och processen.

Melinda Jacobs och Birgitta Ed
Melinda och Birgitta hade en fin och känslofylld kväll.

Foto: TT

Annons