Melinda Jacobs sorgliga avslöjande om relationen med E-Type: "Får inte ihop det – lever olika liv"

05 maj, 2023, 17:00 

Melinda Jacobs har kommit med ett sorgligt avslöjande om relationen med Martin "E-Type" Eriksson.

Annons

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson får anses vara ett av landets mest omdiskuterade par. Två på ytan så olika människor – som på något sätt funnit varandra.

Ungefär ett år har gått sedan Martin kunde bekräfta för Svensk Damtidning att han och Melinda var tillsammans. Sedan dess har de fått dottern Izadora, som föddes i januari.

6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs sorgliga avslöjande: "Får inte riktigt ihop det"

Recept.se Nyhetsbrev

Detta att de anses som så omaka är något som Melinda också noterat. Det är ett sorgligt avslöjande, att människor verkar ha så svårt att acceptera deras kärlek.

E-Type och Melinda Jacobs
Vilken omaka duo!

– Det finns tydligen ett väldigt stort intresse för vårt liv, säkert eftersom vi anses vara ett så otippat par och Martin har ju varit i ropet i så otroligt många år. Men mest tror jag att folk inte riktigt får ihop det. Men så olika är vi egentligen inte, även om vi har levt väldigt olika liv, säger Melinda i en stor intervju med tidningen ETC.

Annons

"Vill vara en del av vårt liv"

Melinda blev en offentlig figur 2020, i och med Lilla hjärtat-fallet. Berättelsen om familjehemsplacerade Esmeralda som tragiskt gick bort bara tre år gammal berörde hela nationen – och gjorde Melinda till rikskänd förkämpe för utsatta barn.

– Jag har ju fått den här plattformen, det är ju inget jag har… strävat efter eller så. Men det är ju fantastiskt att folk vill följa vårt liv och vara en del av det, och jag är jättetacksam över det. Nu ska jag försöka förvalta det bara, säger Melinda.

Melinda själv insisterar på att hon inte är en person som törstar efter kändisskapet.

Annons

– Jag tror att man måste vara där när det väl gäller för annars glöms man bort. Då blir det en rubrik och sedan inte mycket mer. Men jag har inte jobbat speciellt hårt på att synas eller höras. Det har kommit till mig, säger hon.

Annons