Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs spännande sommarplaner med E-Type: "Vi ska..."

28 jun, 2023, 09:30 
Felicia Plåt
Martin Erikson och Melinda Jacobs
Paret har mycket roligt att se fram emot. Foto: TT

Nu avslöjar paret sina sommarplaner.

Annons

Under våren 2022 kunde Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson bekräfta att de var ett par. Sedan dess har kärleken verkligen spirat mellan turturduvorna och för drygt ett halvår sedan fick de sitt första gemensamma barn Izadora Elisabeth Esmeralda.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs om det stora bröllopet

Melinda har sedan tidigare tre barn medan Martin länge har längtat efter barn, och önskan gick äntligen i uppfyllelse med Melinda under januari i år.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, berättade Melinda för tidningen Motherhood efter förlossningen.

Annons

Nu har de även hunnit köpa hus i Vadstena som de just nu totalrenoverar och under hösten nalkas det bröllop. Det är många bollar i luften för paret med det är ingenting som verkar störa parets kärleksbubbla.

I podden Familjärt som Melinda har tillsammans med John Valencia och Johan Larsson berättar hon om planeringen inför bröllopet i september och det råder inga tvivel om att det kommer bli en storslagen kväll.

– Det blir stort, det blir väldigt stort, har Melinda sagt i podden.

– Martin har resonerat så att hellre bjuder vi för många än för få, fortsatte hon.

Melinda och Martins sommarplaner

Men innan dess ska familjen hinna med lite välförtjänt semester. I en intervju med Aftonbladet avslöjar Melinda vad hon och Martin har bestämt sig för att göra under de soliga dagarna i sommar.

– Vi ska till Gotland. Jag har faktiskt aldrig varit där, men Martin har varit där mycket och älskar verkligen Gotland. Så det blir en vecka där, säger Melinda till Aftonbladet.

Under midsommar fick vi se en supergullig bild på hela familjen på plats på Gotland under midsommarfirandet.

– Min favorithögtid, skriver Melinda till den fina bilden på Instagram där vi ser hela familjen samlad och Martin med lilla Izadora i famnen.

Annons