Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs vägrar svara på frågan om E-Type – efter bröllopet

18 sep, 2023, 08:00 

Melinda Jacobs berättar för Svensk Damtidning om bröllopet.

Annons

Melinda Jacobs har de senaste åren levt ett liv som påminner om en duracellkanin. Med plattan i mattan har hon hunnit träffa kärleken i sitt liv, skaffat barn, flyttat in i ett nytt hus och gift sig.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Bröllopet med Martin ”E-Type” Eriksson blev också en kändistät historia. Över 300 gäster var på plats i Vadstena slott för att ta del av den historiska händelsen och inför bröllopet var Melinda måttligt nervös.

– Det känns ju så klart fantastiskt roligt, pirrigt och stort. Det är nära nu så det börjar kännas i nerverna. Det har varit mycket planerande under ganska lång tid, sa Melinda Jacobs till Svensk Damtidning.

Annons
Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson
Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson.

E-Types ord efter bröllopet med Melinda

Sociala medier var sprängfyllt med bilder från festen. Melinda Jacobs och E-Type såg ut som världens lyckligaste par och sällskapet verkade festa loss som om det inte fanns någon morgondag.

Komikern Per Andersson höll låda, sprang upp på scen helt näck och höll en hatt framför sina privata delar. Publiken applåderade och skrattade i kör åt hans galna upptåg och verkade smått chockade.

– Det var mer än vad vi har vågat drömma om. Man har ju en förhoppning och en dröm och den tiofaldigades, sa en lycklig Martin E-Type Eriksson till Expressen dagen efter vigseln.

Annons

Frågan Melinda vägrar svara på

Men vad som händer efter bröllopet är fortfarande oklart. Efter bröllop brukar ju par åka på någon form av smekmånad, och samma sak gäller Melinda och E-Type.

Däremot vägrar hon säga vad de ska göra på smekmånaden och om de kommer att lämna Sverige för att njuta av varandras sällskap utomlands.

– Vi har planerat en smekmånad, men vad vi ska göra får ni se på sociala medier, säger Melina Jacobs till Svensk Damtidning.

Melindas och E-Types bröllop
Melinda och E-Type har gift sig!

Foto: TT

Annons