Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melindas tråkiga besked – bara en månad efter bröllopslyckan med E-Type

20 okt, 2023, 16:30 

Melinda Jacobs väljer att berätta själv om tråkiga beskedet.

Annons

Vadstena klosterkyrka var bäddat för fest i sann bröllopsanda. Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson sa ”ja” till varandra, tackade för att gästerna hade kommit och firade hela natten lång.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Sveriges kändiselit var på plats. Statsminister Ulf Kristerssons fru Birgitta Ed agerade vigselförrättare, komikern Per Andersson bjöd på nakendans och några dagar senare drog bröllopsparet till Venedig.

”Venedig va precis så vackert och romantiskt som vi föreställt oss. Vi hade fantastiska dagar tillsammans med ljuvlig mat och tid för varandra”, skrev Melinda på Instagram och delade med sig av fantastiska bilder.

Annons

Melindas och E-Types hektiska liv

Senaste tiden har det varit full rulle i parets liv. De har köpt nytt hus, flyttat in, blivit föräldrar till dottern Izadora och tycks leva ett liv där det ständigt är plattan i mattan som gäller.

Men ibland blir det helt enkelt för mycket. Därför gäller det att ta sig en noggrann titt i kalendern, anpassa livet därefter och göra sig av med saker som det helt enkelt inte finns tid med just nu.

Melinda lägger ned podcasten Familjärt

Nu meddelar Melinda Jacobs att hon tvingats fatta ett trist beslut. Tillsammans med vännerna Johan och Johan Valencia har hon bestämt sig för att lägga ned podcasten ”Familjärt”.

Annons

”Vi har älskat att spela in varje avsnitt även om vissa ämnen varit tunga. Men sanningen är den att tiden inte räcker till just nu och vi behöver göra plats för andra projekt tillsammans”, skriver trion i ett uttalande.

”Vi vill tacka alla er som lyssnat, gästat och skickat in frågor till oss. Vem vet vad som händer i framtiden kanske kommer Familjärt tillbaka men i ny skepnad”.

Foto: TT/Instagram

Annons