Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melindas trista besked – tvingas ställa in omedelbart

10 apr, 2024, 17:30 
Melinda Jacobs berättar nu om bakslaget.
Annons

Melinda Jacobs lever ett liv i full rulle. Hon är känd för att ha många järn i elden, en nedklottrad kalender med diverse uppdrag, och tycks ha en energi som aldrig tycks ta slut.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Vem minns inte hur hektiskt det var förra året, med både husrenovering och bröllop med stora kärleken ”E-type”. På det har hon sex barn att ta hand om, varav dottern Izadora bara är ett år gammal.

I podcasten ”Familjärt”, som Melinda tidigare drev med pappaprofilerna John och Johan, berättade hon att det dagligen var nya beslut som behövde fattas och att livet pågick i ett rasande tempo.

Annons
Melinda Jacobs
Melinda Jacobs har många järn i elden.Karin Törnblom/TT

Melinda Jacobs trista besked

Och ibland säger kroppen ifrån.

Tanken var att Melinda Jacobs skulle vara på plats under Barnrättsdagarna i Karlstad. Dessvärre har hon tvingats kasta in handduken på grund av sjukdom.

I ett inlägg på Instagram berättar hon mer om sitt mående.

”Jag hade sett så mycket fram emot att få vara där. Men, en elak bacill satte stopp för det. Vi spenderar dagen lite såhär medans mina fina kollegor i Lilla hjärtat vänförening är där och håller ställningarna”, skriver hon.

Annons

Följarnas stöd

Det verkar även som att dottern Izadora fått sig en släng av bacillen. I kommentarsfältet är det nu flera personer som önskar Melinda och dottern ett snabbt tillfrisknande.

”Barnen går först!”, skriver en person.

”Krya på er”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons