Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melissa Gilbert nyförlovad

02 feb, 2013, 07:23 
Annons

Minns ni Laura i tv-serien om Lilla huset på prärien? Hon spelades av Melissa Gilbert, som har haft en rad snygga män i sitt liv. Nu är hon nyförlovad!

Skådespelerskan Melissa Gilbert ska gifta sig med The West Wing-stjärnan Timothy Busfield.

Firade i Los Angeles

Paret växlade ringar under julhelgen och firade förlovningen på ett lyxigt party i Los Angeles i veckan som gick, enligt UsMagazine.com.

Annons

Vägarna har korsats

En bekant till fästfolket berättar:

– Melissa och Timothy förlovade sig under jullovet. De har känt varandra ganska länge och deras vägar har korsats titt som tätt under 20 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tre gånger gillt

Det blir tredje giftermålet för båda tv-veteranerna.Den forna “Lilla huset på prärien-stjärnan” har två barn. Exen heter Bo Brinkman and Bruce Boxleitner, som hon skilde sig ifrån år 2011. Busfield har tre barn och var tidigare gift med Radha Delmarter och Jenny Meriwin.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Annons