Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mello-stjärnorna bekräftar lyckan – fann varandra bakom kulisserna!

14 mar, 2024, 11:00 
Wow – vilken lycka!
Annons

Melodifestivalen-turnén är över, efter att hela kalaset avgjordes i Friends Arena under lördagen. Det blev till slut Marcus och Martinus som lyfte Sångfågeln och som representerar Sverige i Eurovision song contest i maj.

Men Mello-bubblan är inte över för det – bakom kulisserna bildades nämligen speciella relationer!

Smash into pieces-stjärnan bekräftar relationen med Melloartisten!Brand logo
Smash into pieces-stjärnan bekräftar relationen med Melloartisten!

Dotters ord efter floppen i Melodifestivalen

Slutresultatet efter finalen bjöd på många skrällar. Mello-veteranen Dotter som var favorittippad, fick lägst poäng av svenska folket och slutade på bottenplats. Dessutom var poängen av internationella juryn låga.

– Alltså…Jag funderar alltid, varje år – varför finns det en internationell jury? Men jag fick ju lägst av svenska folket.. Så att ja, jag vet inte. I mitt fall spelar det ingen roll...sa Dotter bara minuter efter finalen till Svensk Damtidning.

Annons

Dessutom erkänner hon att hon längtat tills det hela är över:

– Det känns jättebra. Jag har lite längtat tills det är över, det blir väldigt intensiva dagar man får fan ont i kroppen av allt det här – gör så, gör si! Man hinner inte gå på toa, man hinner inte äta lunch.

Melodifestivalen-stjärnorna bekräftar roliga nyheterna ihop

Desto bättre gick det för Smash Into Pieces, som deltog för andra året i rad. Precis som i fjol knep de en imponerande tredje plats.

När Svensk Dam träffade bandet efter finalen var de på oerhört gott humör.

– Hittar vi Jay (Smith, reds anm.) så blir det nog fan fest hela natten!

Ja, de har sedan tidigare en god relation till Jay Smith som gjorde Mello-debut i år. 2017 släppte de låten Boomerang ihop.

Nu finns ett annat samarbete i pipeline för killarna i Smash Into Pieces. Det är en relation som formats i Mello – och nu bekräftar de att det är en ny låt på gång:

– Vi är på vår Sverige-vända nu, så avslutar vi den och åker till USA i april. Sedan är det en platta på gång i april också. Även låt med Liamoo på G! Det är mycket på gång. Sedan är det festivalsommar i Sverige. See you on the road!, säger Benjamin Jennebo.

Smash Into Pieces
Ett fullspäckat schema väntar Smash Into Pieces efter Mello-bubblan.Claudio Bresciani/TT

Foto: TT

Annons