Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mer vimmel från veckan som gått

05 jul, 2013, 10:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Vi har som vanligt lite olika vimmel att bjuda på från veckan som gått. Från filmpremiärer till modevisningarna i Paris.

Denna vecka bjuder vi på bilder från en prisutdelning, filmpremiärer, invigning av nya butiker och så modevisningarna i Paris. Filmpremiärerna i veckan var The Hot Flashes och The Way Way Back, sedan har vi några nya butiker som invigts, Breitling flagship store på Bond Street i London, CH Carolina Herrera boutique på Rodeo Drive i Los Angeles, sedan har vi ett röda-mattan vimmel från galan BET Awards 2013 i Los Angeles.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

[smooth=id: 901; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons