Mia och Jesper Parneviks stora familjelycka – nu händer det igen!

02 jan, 2023, 19:01 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Nu avslöjar Parnevik stora familjelyckan!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

De är tre systrar och en bror. Tillsammans bildar de en familj om sex. Ja, Mia och Jesper Parnevik har barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix. Det är familjen som svenska folket fått följa i realityserien Parneviks.

Men därefter har familjen utökats.

Nu är de ju tre till: Penny Parneviks, 26, make Douglas Murray, 42, plus deras två små, sonen Atticus och dottern Pebble. Och snart växer familjen ytterligare!

Därför bor Jesper och Mia Parnevik i USA

Under fyra säsonger fick vi följa familjen Parneviks i Miami. I det stora vita huset med blå fönsterkarmar bodde familjen om sex och bjöd varje vecka in svenska kändisar som de flög in från Sverige.

Jesper Parnevik är som många säkerligen känner till golfproffs. Karriären tog honom för flera år sedan över atlanten och där blev han och Mia kvar. Sedan dess har de varit bosatta i USA. Döttrarna har däremot flyttat till Sverige på senare år.

Annons

I somras ägde bröllopet rum mellan Penny och Douglas. De gifte sig på pappret redan 2019, men i juni samlades nära och kära på Bosse Parneviks herrgård för att fira deras kärlek.

Penny Parnevik avslöjar lyckan

Och nu finns det ytterligare anledning att fira! På Instagram ger nu Penny ett glädjande besked. Till en bild från en strand där hon håller handen på sin mage skriver hon:

”När våra barn äntligen börjat sova genom hela nätterna så bestämde vi oss... låt oss skaffa en till..."

Det innebär att mormor Mia och morfar Jesper nu blir morföräldrar för tredje gången – så kul!

Foto: TT

Annons