Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Mia Parnevik flyttar – dolda kampen med maken Jesper

28 mar, 2023, 05:00 

Mia Parnevik och Jesper Parnevik flyttar inom kort in i sitt nya drömhus.

Annons

För två år sedan sålde Mia och Jesper Parnevik sitt älskade Casa Mia. Huset på 1000 kvadratmeter hade varit i familjens ägo i 21 år, men när barnen flyttade ut blev det för stort att bo kvar.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Efter ett idogt husletande kunde paret äntligen pusta ut. Den nya drömvillan var belägen i lyxiga Ocean Walk i Florida, ett område med närhet till havet som köptes för ett år sedan.

Jesper och Mia Parnevik
Jesper och Mia Parnevik framför sitt tidigare hus i Florida.

Därför har Mia och Jesper inte flyttat in

Men Mia och Jesper inte flyttat in i sin nya drömbostad ännu. För att det ska bli så magiskt som möjligt har man genomfört ett omfattande renoveringsarbete, vilket dessvärre påverkat flytten.

Annons

– Vi skulle bara renovera lite. Men som det är när man ”bara” ska renovera så helt plötsligt tog vi bort golv, väggar och tak och la till lite. Så det blev ett stort projekt till slut, säger Mia Parnevik till Expressen.

Då flyttar Mia och Jesper in i nya huset

De senaste två åren har Mia och Jesper bott på diverse hotell och hos vänner. Det har inte varit helt optimalt och i stunder har det varit aningen prövande för relationen.

– Fy fan att leva mindre än ett hotellrum i ett och ett halvt år, säger Mia.

Annons

Men Mia och Jesper verkar lika förälskade och kära som den dagen de träffades. Om bara några månader förväntas huset stå klart och då kan paret äntligen stifta bekantskap med sina nya grannar.

– De är fantastiska. De har varit väldigt förstående när det varit 40 lastbilar där varje dag. Vi har många middagar att bjuda dem på.

Jesper och Mia Parnevik
Jesper och Mia Parnevik kan snart äntligen flytta in i sin nya bostad.

Foto: TT

Annons