Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mia Parnevik inlagd på sjukhus – Jesper Parneviks fina stöd

27 maj, 2023, 21:15 

Mia och Jesper Parnevik delar med sig av bilder från sjukhussängen.

Annons

Mia och Jesper Parnevik svor varandra evig tro och kärlek 1994. Sedan dess har paret aldrig blickat tillbaka, och tillsammans har de fortsatt att möta och omfamna världen.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Samtidigt har det varit en del förändringar den senaste tiden. För två år sedan sålde de sitt älskade Casa Mia, som varit i familjens ägo i 21 år, och bestämde sig för att köpa nytt.

Men renoveringen tog längre tid än vad paret hade tänkt sig, och de fick tillbringa mycket tid på hotell. I en intervju med Expressen har Mia tidigare berättat om det stora beslutet.

– Vi skulle bara renovera lite. Men som det är när man ”bara” ska renovera så helt plötsligt tog vi bort golv, väggar och tak och la till lite. Så det blev ett stort projekt till slut.

Mia och Jesper Parnevik
Mia och Jesper Parnevik är lyckligt gifta sedan 1994.

Mia och Jesper inlagda på sjukhus

Ja, att Mia och Jesper älskar att göra saker tillsammans är inget nytt. Det tycks också alltid som att de har ett leende på läpparna vad som än möter dem i världen.

Annons

De är heller inte blyga med att dokumentera delar av livet på sociala medier – och nyligen visade Mia upp när hon och Jesper var inlagda på ett sjukhus för att genomgå en koloskopi.

”Vem visste att koloskopi var så här roligt...(Vi fick en två för en deal)”, skriver Mia Parnevik.

Bilderna från sjukhuset väcker frågor

Vid koloskopi används en mjuk slang som förs in genom ändtarmsöppningen, så att läkaren kan undersöka tjocktarmen noggrant och ordentligt.

Varför Mia och Jesper gjort en koloskopi är oklart, men det verkar inte röra sig om någon sjukdom. I kommentarsfältet är det många som nu ställer sig frågande till beslutet.

”Why!!! Har en dotter som måste gå igenom sett varje år pga sin tarmsjukdom och tycker inte att detta är så roligt….har gjort detta sen hon var sex år….är nu 34”, skriver en person.

”Nä nu har ni nog för mycket fritid tror jag bestämt”, skriver en annan.

Några tycker att det är bra att Mia och Jesper undersöker kroppen.

”Bra att ni testar er. Det borde alla göra”, skriver en person.

”Hihi hi ja det ska va ni till de Ni är bäst bravo. Helt rätt. Hoppas allt såg bra o fint ut. Men lite skoj va det”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons