Mia Parneviks livsbeslut – utan Jesper: ”Vi gråter”

27 feb, 2022, 09:02 

Mia Parnevik står inför en stor utmaning – som hon måste klara av utan Jesper vid sin sida.

Annons
TV: Hör ”Svennis” ord om tuffa skilsmässan
TV: Hör ”Svennis” ord om tuffa skilsmässan

Mia Parnevik har funnits vid sin makes sida genom vått och torrt och när familjen fick en egen realityserie så blev hon folkkär och igenkänd av hela svenska folket.

Sedan dess har vi sett henne i många olika sammanhang, bland de senaste i programmet Renées brygga där hon berättade hur mycket stödet från Jesper Parnevik betydde för henne när hon gick igenom klimakteriet, som hon beskriver som något av det svåraste hon någonsin har gått igenom.

– Du kan skrika hur mycket du vill, hata på mig hur mycket du vill, jag kommer stå här, hade Jesper sagt till henne berättar Mia i programmet.

Renée frågar hur det var när det var som värst.

– Då ville jag nog inte leva alltså och jag skäms för att säga det. När man har så mycket att leva för. En man som älskar en, fyra fantastiska barn, hur många vänner som helst och vi lever ett fantastiskt liv och ändå känna att, nja… Sen får man ångest, säger Mia.

Annons

Men nu ska de skiljas åt.

Mia Parnevik ska nämligen delta i Let's Dance, och kommer därmed spendera massor med tid med att träna på dans istället, för att sedan tävla under fredagarna inför livepublik både på plats och hemma i tv-sofforna.

”Here we go. Jag är galen det vet ni som följer mig….Nu hoppar jag utför ett stup och hoppar in i Let's Dance 2022. Min fallskärm, är fantastiska underbara tålmodiga Tobias Karlsson som har ett hjärta av guld. Vi skrattar och tränar och även gråter. Jag är så nervös inför detta men också glad att få vara med och utmana mig själv. Jag skickar kärlek till er alla från mig & Tobias.” skriver hon på sin Instagram.

I kommentarsfältet är stödet överväldigande. Dottern Penny Parnevik svarar med emojis med hjärtögon och en peppande ”DANCING QUEEN”-kommentar i versaler. Bathina Philipson skriver och lyckönskar den glada men nervösa deltagaren, och under där så fylls det på med idel hejarop.

Annons