Mia Parneviks motgång med Jesper under karantänen: "Det är så onödigt!"

Jesper och Mia Parnevik har varit gifta sedan 1994.

Mia Parnevik lever i karantän i Florida.Den nya livssituationen leder till familjebråk, avslöjar nu tv-stjärnan.

Mia och Jesper Parnevik lever sitt drömliv i Jupiter, Florida. Men på sista tiden har den paradisiska tillvaron förändrats.

Precis som resten av USA har Florida vidtagit åtgärder för att sätta stopp på smittan. Invånarna uppmanas att hålla sig hemma – och nu är “Casa Mia” fullt. Parnevik-makarnas 800 kvadratmeter stora hus rymmer förutom Mia och Jesper också barnen Peg, Philippa, Phoenix och deras studiekompisar, som på grund av reserestriktioner i USA inte får åka hem.

Mia Parnevik om sitt liv i karantän

Jesper och Mia Parnevik har varit gifta sedan 1994.

Jesper och Mia Parnevik har varit gifta sedan 1994.

I podcasten “This is 40”, som drivs av Karin Bastin och Isabelle Monfrini, berättar Mia om hur hon och Jesper arbetar för att hålla humöret uppe – trots att deras relation verkligen sätts på prov under de speciella omständigheterna.

– Nu blir man irriterad på varandra, för man umgås 24/7, säger Mia i podcasten.

  Han är van vid att vara golfbanan i många timmar, jag är van vid min grej. Man blir lite kort i tonen. Vi har faktiskt haft familjemöte om det. Det är så onödigt.

“Dags att söka hjälp”

Mia och Jesper är vana vid att prata sig ur tuffa tider. De har kämpat med relationskriser – men kärleken har alltid segrat i slutänden.

– Han sa faktiskt en gång ”det spelar ingen roll hur mycket du håller på, jag kommer aldrig lämna dig för jag älskar dig för mycket, men nu får du figure this shit out”. De orden fick mig att inse att det var dags att söka hjälp, har Mia Parnevik berättat.

I podcasten “This is 40” berättar Mia också om en annan sorts förändring som en relation genomgår. Den som kommer av att barnen blir vuxna och flyttar ut.

– Dynamiken blir helt annorlunda. Det har blivit friare. Jag reser med honom mer fritt. Jag får göra grejerna som vi gjorde förr, när man har fyra barn kan man inte njuta på samma sätt, det är så mycket, säger Mia.

 

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles frisör talar ut!