Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mia Skäringer om sin dödsångest: "Fick stänga av"

14 dec, 2020, 14:00 
AvCHARLOTTE OSCARSSON
Mia Skäringer
Se Mia Skäringer i No More Fucks to Give på Netflix.
Mia Skäringers hyllade scenföreställning No More Fucks To Give har sålt slut Globen fem gånger. Nu berättar komikern i om känslorna inför varje show.
Annons
Prinsfamiljen önskar glad advent – hör småprinsarna prata!Brand logo
Prinsfamiljen önskar glad advent – hör småprinsarna prata!

Mia Skäringers scenföreställning No More Fucks To Give har gjort succé runt om i landet och streaming-jätten Netflix har dessutom köpt upp hela showen.

I det senaste avsnittet av Hellenius hörna, i TV4, berättar Mia Skäringer om rädslan och panikkänslorna innan föreställningarna.

Mia Skäringer om sin dödsångesten

I Hellenius hörna frågar programledaren David Hellenius om hon fick en "rockstjärnekänsla" när hennes show blev så framgångsrikt.

– Det är klart att jag njöt vissa stunder på scen under alla spelningar, men jag var också fruktansvärt livrädd och hade extrem dödsångest varje kväll innan jag stod där bakom scenen. Det var för mycket för min människa att egentligen klara av, så jag fick stänga av på något vis, säger hon.

På frågan om vad rädslan handlade om svarar Mia Skäringer:

– När man hör tio tusen människors förväntningar i ett rum. Jag kände bara att nu ska jag klara av det jag ska säga, all text och allting.

Hon fortsätter.

– Det var mer, gå på toaletten, tömma kroppen, ha ordning på allt och jag klarar inte av att träffa några människor innan giget, utan jag var som en robot.

Mia Skäringer

Historien bakom showen

Hon berättar vidare i programmet att hon tvekade på att ta sig an uppdraget från första början – men att hon sedan bestämde sig när Metoo kom.

Foto: TT

Annons