Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Michael Douglas son dömd till fem års fängelse

22 apr, 2010, 12:39 
Agneta Nisbeth
Annons

Michael Douglas med sin son Cameron för något år sedan.
Michael Douglas med sin son Cameron för något år sedan.

Filmstjärnan Michael Douglas son Cameron Douglas slapp inte undan med en varning, som hans pappa velat. Han fick istället fem års fängelse för narkotikabrott.

Cameron Douglas polisfoto.
Cameron Douglas polisfoto.

Michael Douglas var själv i tårar när domen lästen upp under rättegången mot hans son Camreon Douglas, 31. Det blev till slut fem års fängelse för Cameron, en dom som trots allt setts som mild. Han hade kunnat få upp till 10 år och domaren menade att detta var Camerons sista chans att ordna upp sitt liv.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Missbruk

Cameron greps förra året på ett trendigt hotell i New York och misstänktes då ha sålt metaanfetamin. Cameron har själv haft problem med droger en stor del av sitt vuxna liv och det var väl ingen direkt överraskning att det slutade illa för grabben. Till och med Michael har i intervjuer erkänt att han inte varit en allt för närvarande pappa under sonens liv.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons