Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mikael Persbrandts gemensamma familjebeslut med Sanna Lundell – avslöjas av bilderna

06 maj, 2024, 19:03 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu får vi se glimtar från kändisparets privata vardag!
Annons

Han är en av Sveriges främsta skådespelare, mest känd för sina roller som Gunvald Larsson i Beck-serierna och som Carl Hamilton från Jan Guillous romaner.

Vi talar såklart om Mikael Persbrandt, 60, vars karriär såsom privatliv varit noga granskat i medier genom åren.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Sanna Lundell om första mötet med Mikael Persbrandt

I dag har han däremot dragit sig tillbaka från det hårda festandet han så länge var känd för. Istället bor han på landsbygden tillsammans med hustrun Sanna Lundell, 45, och deras tre gemensamma barn Igor, 17, Lo, 14, Fox, 5.

Annons

Där verkar de lika lyckliga som de var i början av deras kärlekshistoria.

– Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har Sanna sagt i en intervju med Femina.

Mikael Persbrandts privata familjeliv

Det privata livet har både Mikael och Sanna valt att hålla just privat, i skymundan från pressen bor de stillsamt på gården med höns och traktorer.

Men nyligen valde Sanna att dela med sig av ett särskilt familjeögonblick på Instagram.

Det var under sonen Los konfirmation som familjen hade samlats på en restaurang, något Sanna förevigade med ett gäng bilder.

Annons
Instagram

Och familjelivet verkar passa som handen i handsken för Mikael, som tidigare berättat om hur det är att bli pappa på äldre dagar:

Instagram

– Jag var 43 när jag blev pappa. Jag var nog den äldsta på dagiset. Mina grabbar är 17, 14 och 5 nu. Det är underbart, men nu får det vara nog. Jag är fortfarande den som lämnar och hämtar på dagis, har han tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

Annons