Mikael säger ifrån till Lotta – efter beslutet i tv


Slå på ljud

Bingolotto fyller 30 år! Och självklart ska det firas.

Men i år blir det inte som alla andra år, då säsongen vanligtvis tar slut inför sommaren. I år kommer programmet nämligen hålla i gång hela säsongen.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg förtjänar ju dock lite semester, så då behövs några ersättare – Agneta Sjödin och Casper Janebrink tar över.

Soldoktorns ord om Lottas jobb

Men Lotta kommer inte vara helt borta från matchen, hennes nya kärlek Mikael "Soldoktorn" Sandström, tar nästan hennes roll, då han kommer synas en hel del i programmet.

– Det känns jättetrevligt att vara en del av "Bingolotto". Det kommer vara en lite lättare touch jämfört med "Nyhetsmorgon" som är av lite mer utbildande och lärande karaktär., säger han till Expressen.

LÄS MER: Mikael "Soldoktorn" Sandström stoppad av TV4 – efter Suzanne Axells avhopp

Soldoktorn om Lotta: "Vår tid är nu"

Han har varit en del av TV4 i många år – men nu syns Mikael i flera kanaler.

– När jag dessutom nu har mer mediala möjligheter att nå ut med medicinska förklaringar vill jag gärna göra detta. Tänk att vid 62 års ålder få välja ett nytt yrke. Hur kul är inte det? Så jag går inte i pension, utan ändrar lite fokus bara, berättar Mikael.

Mikael bor numera med Lotta Engberg. Det var relativt nyligen som paret köpte ett hus tillsammans i Göteborg.

– Vi har fått ett nytt vitt blad att skriva på, på något sätt. Även om man har med sig lite i ryggsäcken så är det en ny... vår tid är nu, säger han.