Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mikael Sandström avslöjar livsbeslutet – Lotta Engberg inte inblandad

18 jan, 2023, 08:00 

Nu avslöjar Mikael Sandström den stora lyckan – men sambon Lotta är inte inblandad.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det ständigt aktuella kärleksparet Lotta Engberg och Mikael Sandström verkar alltid ha fullt upp. Båda har ju riktiga raketkarriärer att bolla, samtidigt som de försöker göra så mycket tid till varandra som det bara går.

Men nu har Mikael en nyhet att avslöja, som inte involverar sambon Lotta.

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Mikael Sandströms hemliga projekt utan Lotta

Ja, ibland undrar man hur tiden räcker till – men det verkar inte vara någon match för superparet. För visst har dem fullt upp.

Förutom att Mikael Sandström ofta syns i Nyhetsmorgon med värdefulla råd och tips, kan man höra honom i podcasten Vårddjungeln som drivs tillsammans med Staffan Gustavsson.

Mikael Sandström i Nyhetsmorgon
Under åren har Mikael bistått tittarna med värdefull kunskap om hälsa.

Men samtidigt har han bollat ett helt annat projekt, som varken involverar ljud eller bild.

Han har nämligen tidigare för Svensk Dam berättat att han under den senaste tiden ägnat sig åt något riktigt tidskrävande: han har skrivit en bok! Mikael, eller Soldoktorn, som han också kallas, visar verkligen att han är mångfacetterad.

Annons

Mikael "Soldoktorn" Sandströms besked utan Lotta Engberg

Det är på Instagram som han nu kommer med glädjande nyheter. Efter mycket tid och otaliga timmar framför tangentbordet är boken slutförd, och det finns ett lanseringsdatum!

Boken heter Sånt är livet: Berättelser från akuten, och släpps den tionde mars. Visst går boken i sjukvårdens tecken, Mikael är ju trots allt överläkare.

"I boken berättar jag om livet som läkare på akut- och intensivvårdsavdelningar, personliga erfarenheter och möten med patienter som har berört mig utöver det vanliga" Skriver han på Instagram om boken.

I kommentarsfältet strömmar hyllningarna in, och visst kan man tänka sig att sambon Lotta är oerhört stolt över sin kärlek. Att skriva och släppa en bok är ju något många bara kan drömma om, och onekligen ett stort beslut.

"Måste köpa!!" Skriver Magdalena Graaf i kommentarsfältet.

"Nu har jag förhandsbeställt den! Längtar" Skriver en lässugen följare.

"Beställd!❤️ Ska bli så spännande att kliva in genom dörrarna till alla dessa berättelser i sjukhusvärlden" Skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons