Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mikael Sandströms beslut i relationen med Lotta Engberg – efter två år tillsammans

12 maj, 2022, 19:30 
AvIndra Nordemar

Mikael Sandström har tagit ett nytt oväntat beslut.

Annons
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!Brand logo
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

Innan kärleken började spira mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström hade Lotta levt ensam i sex år, och Mikael i många fler.

Sedan avslöjade Lotta i en intervju att hon "inte skulle tacka nej till en dejt" med Doktor Mikael.

Efter många om och men gick Lottas dröm i uppfyllelse – hon bjöd på grillat hemma hos sig, och resten är historia.

Nu har de varit ett par i närmare två år, och sambor sedan i fjol. De bor i en villa strax utanför Göteborg, har skaffat hund ihop och dessutom uttalat sig om ett eventuellt bröllop.

– När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att "slår vi hole in one så gifter vi oss". Men det kommer aldrig hända, har Lotta skämtsamt sagt i Nyhetsmorgon.

Ja, de är ett av kändis-Sveriges hetaste par och har i princip varit oskiljaktiga sedan de fann varandra. Men snart blir det ändring på det.

Lotta och Mikael utanför villan i Mölnlycke.

Mikael Sandströms nya karriärval

I 35 år arbetade Mikael som överläkare inom intensivvård, men för ett par år sedan valde han att säga upp sig. Däremot har han fortsatt bidra med sina kunskaper i TV4, där han varit kanalens husläkare i tio år.

Annons

Men han har även andra planer på gång. Bland annat en stand up-show där tanken är att prata om saker han varit med om i sitt yrke. Dessvärre fick föreställningsplanerna läggas på is till följd av pandemin.

– Jag skulle tro att det blir en stand up-historia nästa år i stället, men det återstår att se, berättar Mikael för Hänt.

Showen fick i stället ta ny form – och stand up blev till en bok!

– Den handlar om medicinska specialfall. Några roliga, några spännande, några sorgliga, donationer och liv som jag ångrar att jag räddade. Det kan man faktiskt göra, säger han.

Soldoktorns planer – utan Lotta Engberg

Men den är ännu inte klar.

– Den är grovrskriven. Nu ska den redigeras med kapitel och ordning och så. Gissningsvis blir den klar i mars nästa år ungefär.

Mikael kommer jobba med boken i sommar, och han har beslutat att göra det på lantstället. Det innebär att han och Lotta kommer spendera en hel del tid isär, då Lotta kommer ha fullt upp med Lotta på Liseberg som pågår under tio veckor.

Förhoppningsvis hinner de ses emellanåt ändå!

Foto: TT

Annons