Mikael Sandströms mörka avslöjande om livet före Lotta

Mikael Sandström och Lotta Engberg

Foto: TT

Nu avslöjar han mörka detaljer om livet innan romansen.

Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Mikael "Soldoktorn" Sandström, och Lotta Engberg har verkligen hittat kärleken i varandra. Det var sommaren 2020 som kärleksparet blev ett, och det råder ingen tvekan om att paret hittat rätt. Mikael och Lotta har till och med tagit det stora steget och flyttat ihop!

I lite mer än ett år har de bott tillsammans, och Mikael berättar i en intervju för Amelia om livet som sambo.

– Sambolivet blir bara bättre och bättre. Ingen av oss är purung och vi har våra rutiner som vi självklart får göra avkall på. Våra kanter har slipats till och det gör det lite lättare.

Stötte på problem

Innan Mikael och Lotta fann varandra levde de båda ensamma under en längre tid. Lotta hade varit singel i 6 år, och Mikael i 13 år. För Mikael betydde det att omställningen var stor, att gå från att leva ett decennium ensam till att flytta ihop.

– Jag skulle inte kalla mig asocial, men när jag tar undan min egen tallrik efter maten har det inte varit naturligt för mig att ta den andra också. Nu har det blivit det. Om jag är törstig och hämtar en öl, kommer jag inte på att Lotta kanske också vill ha. Jag sitter där och tänker på mig själv. Att acklimatisera mig har tagit lite tid, berättar han i intervjun för Amelia.

Det tog alltså sin tid, att komma in i nya rutiner. För Mikael innebar flytten också ännu en stor omställning, han flyttade till en helt annan stad.

Mörka livet innan – hade inga vänner

Man kan tänka sig att Mikael skulle sakna sitt ungkarlsliv han hade innan relationen med Lotta, men så är inte fallet. I intervjun får han frågan om det är något han saknar från sitt tidigare liv. Det är då han berättar han de tråkiga nyheterna om sitt liv före Lotta.

– Inte är det mycket inte. Nej, det var ett delvis sorgligt liv jag hade, säger han till Amelia.

Flyttlasset gick till Mölnlycke, en tätort utanför Göteborg. Han berättar om dem ensamma åren innan det.

– I tio år bodde jag i Hallstahammar. Det låter hemskt, men jag hade inga vänner där. Jag kände grannarna, men umgicks med noll personer.

Tänk vilken tur att Mikael och Lotta hittat varandra, för Mikaels liv verkar onekligen ha vänt till det bättre!

– Det är kul att reflektera, prata och byta åsikter, när man ser eller hör något. I en tvåsamhet finns många ingredienser som saknas annars, säger han i intervjun om livet som sambo.

Foto: TT

LÄS MER: Lotta Engberg i tårar efter Mikaels beteende – såg allt

LÄS MER: Soldoktorns hemlighet – hände i början av relationen

LÄS MER: Lotta Engbergs döttrar har vuxit upp – så ser de ut i dag!