Mikael Sandströms oro – bakslaget med Lotta efter beslutet i relationen

Mikael Sandströms oro – bakslaget med Lotta efter beslutet i relationen

Det blev inte riktigt som Mikael hade tänkt sig...

Svenska kändisar – då och nu!
1:26

Efter reklamen: Svenska kändisar – då och nu!

(1:26)

Slå på ljud

Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg har varit ett av de hetaste paren på kändishimlen i över två år.

Allt började som många troligen känner till med en invit från Lotta 2020 – via kvällspressen.

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sa hon då till Aftonbladet.

Sagt och gjort. En dejt bliv av och deras kärlekssaga tog vid. Men de bodde i olika städer och att ses var inte det enklaste. Men bara ett par månader efter första träffen låg Mikaels hus i Hallstahammar ute till försäljning.

Något som han nu i efterhand inte är helt nöjd med.

Mikael Sandströms ånger med flytten

– Det är väl dags att flytta någon annanstans. Vi överväger möjligheterna att flytta ihop framöver. Det är väl trevligt, sa Mikael inför husförsäljningen till Aftonbladet.

Den 369 kvadratmeter stora villan lockade en jättepublik på Hemnet, men det skulle ändå ta flera månader innan det blev sålt – under utgångspris.

Den extraordinära villan med kombinerat pool- och vardagsrum lades ut för 5,8 miljoner kronor, men Mikael fick nöja sig med 5,1 miljoner.

Mikaels förra hus i Hallstahammar. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto

Ja, troligen hade Mikael fått betydligt mer om lyxvillan var belägen i ett annat område – då husen i Hallstahammar inte brukar ligga på så högt pris som närmare sex miljoner.

– Man säger väl ”läge, läge, läge” om ett hus. Hallstahammar och Danderyd är inte riktigt samma plats, sa han efter försäljningen.

Oron efter beslutet med Lotta Engberg

Kort därefter beslutade Mikael och Lotta för att bli sambor, vilket innebar ett nytt husköp.

– Jag var faktiskt lite orolig i samband med försäljningen av mitt förra hus som var väldigt trasslig, och jag fick inte alls lika mycket för det som jag trodde, förklarar han i en ny intervju med Amelia.

Men som tur var gick även Mikaels och Lottas hus i Göteborg under utgångspris. I stället för det 9,5 miljoner kronor lyckades de komma undan med 8,7 miljoner!

Och det verkar inte gå någon nöd på paret – varken ekonomiskt eller sett till deras kärlek. Kärleken spirar och något bråk om ekonomi är det inte tal om.

– Nej, det händer inte. Vi har en del av ekonomin gemensam, och en del som är delad, berättar Mikael.

Mikael och Lotta framför sin gemensamma villa på västkusten.

JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Foto: TT