Mikael Sandströms sorg efter flytten med Lotta Engberg – får inte träffa barnbarnen

Mikael Sandströms sorg efter flytten med Lotta Engberg – får inte träffa barnbarnen

Mikael Sandström har fått göra en stor uppoffring för Lotta Engberg.

Mikael Sandström har varit en av Sveriges kändaste läkare sedan mer än tio år tillbaka. Sedan han dök upp i tv-rutan som husläkare i TV4:s Nyhetsmorgon har han kommit att bli en favorit i tv-sofforna.

Men det finns ju ännu ett skäl att han är på hela svenska folkets läppar – han är ju ihop med Lotta Engberg! Och nu väntar familjen tillökning.

Mikael Sandström lämnade familjen för Lotta Engberg

Lotta och Mikael blev officiellt ett par i augusti i fjol och under det senaste året har kärleken mellan dem bara spirat. Numera är de kärare än någonsin och kan kalla sig sambor.

Mikael sålde sitt lyxiga hus i Hallstahammar, tog med sitt pick och pack, och flyttade till Göteborg för kärleken.

I dag bor de med sina tre hundar i en villa på drygt 300 kvadratmeter fördelat på 12 rum, med både spa-avdelning och biosalong.

Men i och med flytten fick Mikael göra en hel del uppoffringar.

Soldoktorns tid ifrån barnen och barnbarnen

Han har nämligen två vuxna barn från en tidigare relation, Marcus, 33 och Mimmi, 32. Och han har även fyr barnbarn. Men det är inte alltför ofta som han får träffa sin familj.

– Det blir inte så tätt, det blir vid helger och högtider, säger Mikael till Hänt.

Senaste tillskottet, Marcus dotter Silje, kom till världen förra året, och i helgen ska han äntligen få hålla om sitt barnbarn igen.

– Nu ska vi dit på lördag för då ska lilla Silje, som är yngsta barnbarnet, döpas. Då möts vi, men det är dessvärre ett par månader där emellan, berättar han.

Foto: TT